Je bent hier:Home>Walibi Holland>Walibi Holland korting

Walibi Holland korting 2024

Op zoek naar Walibi Holland korting 2024? We hebben de verschillende aanbieders van Walibi Holland tickets voor je op een rij gezet zodat jij niet meer hoeft te zoeken. Onderaan deze pagina vind je alle prijzen en kortingen voor Walibi 2024. Je kunt hiermee flink besparen.

Reguliere prijs (zonder korting) Walibi – seizoen 2024

Vanaf het seizoen 2024 hanteert Walibi prijzen die gebaseerd zijn op leeftijden (en niet op lengte zoals andere parken). De prijzen voor Walibi in 2024 zijn:

  • Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 43,50
  • Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 33,50*
  • Kinderen 3 t/m 5 jaar: € 21,75*
  • Kinderen t/m 2 jaar: gratis.

* volgens Walibi zijn dit actieprijzen waar geen extra korting meer op gegeven wordt.

Bestel Walibi kaartjes met korting:

Laagste prijs:

34,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang tot 14% korting op de reguliere kassaprijs door te bieden via de officiële website.

Zoek niet verder: dit is de aanbieder met de hoogste korting die je direct ontvangt t.o.v. kassaprijs.

Walibi korting

Kortingen Walibi 2024

Ook Walibi Holland kent, net zoals de meeste parken, diverse kortingsacties waarmee je aanzienlijk kunt besparen op Walibi kaartjes. We vergelijken alle acties en pretpark-kortingen van de grootste parken van Europa.

We raden sowieso altijd aan om kaartjes vooraf online te kopen. Aan de kassa's bij het park betaal je altijd de hoogste prijs en moet je bovendien ook nog in de rij staan voor kaartjes. Hieronder vind je alle kortingen op een rij.

Deze kortingen gelden meteen, je hoeft hier niet voor te sparen of ergens lid van te zijn.

Bestel Walibi Holland-kaartjes met de hoogste korting

  • Onderstaande korting is gelijk geldig

  • Ontvang de E-tickets direct per mail

  • Gegarandeerd altijd korting op kassaprijs

Laagste prijs:

34,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang tot 14% korting op de reguliere kassaprijs door te bieden via de officiële website.

Officiële website van Walibi (familieticket)

€ 32,25

Je bespaart tot: 20%
Familie ticket voor minimaal 4 personen. Prijs afhankelijk van gekozen dag.

Officiële website van Walibi (regulier)

€ 34,50

Je bespaart tot: 14%
Prijs afhankelijk van gekozen dag

Advertentie

Te duur? Bespaar tot 50%!

Bekijk alle acties voor alternatieve uitjes.

Overige Walibi kortingen 2024

Voor de kortingen die je hierboven ziet hoef je niet te sparen of ergens lid van te zijn. Deze kortingen krijg je dus gelijk (let wel op de geldigheidsduur van de tickets). Naast bovenstaande kortingen heeft Walibi soms ook bepaalde spaaracties. Voor deze korting moet je dus extra moeite doen of juist ergens lid van zijn. Meestal zijn dit ook niet de meest spectaculaire kortingen die we zien.

Tip: de getoonde kortingen bij dit soort acties zijn altijd gebaseerd op de hoogste dagprijs. Je koopt in de meeste gevallen een kortingsvoucher. Deze kun je later inwisselen op een specifieke dag. Per dag zijn er echter maar een beperkt aantal plekken gereserveerd voor de betreffende actie. Er bestaat dus een kans dat de korting niet geldig is op de door jou gewenste datum.

Korting bij ANWB

Als onderdeel van ANWB 'eropuit' zijn er mogelijk kaartjes te koop voor ANWB-leden. Deze korting geldt enkel voor ANWB leden. Heel hoog is deze korting niet. Meestal zijn de prijzen die we hierboven noemen beter.

Korting Walibi Kruidvat

Bij Kruidvat zijn in het verleden Walibi kaartjes met korting beschikbaar geweest. Soms in combinatie met je Kruidvat voordeelkaart.

Let op: je koopt bij deze actie eerst een voucher die je moet verzilveren. Er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar per dag voor deze actie. Het kan dus zijn dat je niet op de gewenste dag kunt gaan.

De korting is bovendien vergelijkbaar met de acties hierboven. Meestal ging het om zo'n 30% korting. Soms ben je beter af deze gelijk te bestellen bij bovenstaande aanbieders omdat je dan ook gelijk kunt zien welke dagen deze geldig zijn.

Korting AH Walibi

Bij Albert Heijn zijn soms ook kaartjes voor Walibi met korting vekrijgbaar. Het gaat hier meestal ook om een korting tot 30%. In sommige gevallen krijg je met AH Premium nog extra korting.

Deze tickets betreffen ook vouchers die je later op een specifieke datum moet verzilveren.

Het kan zijn dat je dus niet op de gewenste dag kunt gaan omdat er geen Albert Heijn tickets meer beschikbaar zijn op je gewenste dag. Houdt hier rekening mee als je deze vouchers koopt.

Korting Walibi Hema

Ook bij de Hema kun je af ten toe Walibi tickets kopen met korting. Ook hierbij geldt dat de korting ongeveer 30%-42% bedraagt.

Ook voor de Hema-kaartjes van Walibi geldt dat je moet reserveren. De korting die je krijgt verschilt per dag. De hoogste korting krijg je enkel op rustige dagen door de week buiten de vrije dagen.

Walibi Korting ING

Bij de ING kon je eerder een kortingsvoucher bestellen voor Walibi Holland tegen inlevering van rentepunten.

In het verleden kreeg je een voucher die tot wel € 17,50 korting gaf voor 250 rentepunten. Dit was geen goede actie gezien de korting geldt op de hoge kassaprijs. De korting was in werkelijk verschillend per dag. Meestal was je via de officiële Walibi website hetzelfde kwijt. Bovendien worden de tickets via een externe partij aangeboden die ook nog administratiekosten in rekening bracht. We adviseren dan ook geen gebruik te maken van deze actie.