Walibi Holland

Biddinghuizen | Flevoland

Je bent hier:Home/Walibi Holland

Walibi Holland noemt zichzelf het spectaculairste attractiepark van Nederland. Dat is zeker te zien aan de grote hoeveelheid achtbanen en spectaculaire ’thrill’-attracties.

In Walibi Holland komen liefhebbers van grote achtbanen en andere spectaculaire attracties helemaal tot hun recht. Het park kent maar liefst zeven achtbanen die tot de grootste en spectaculairste van Europa behoren. Goed voorbeeld hiervan is de ‘Goliath’ met een topsnelheid van 106 km/u en ‘Express: Platform 13’ waar je met ruim 90 km/u gelanceerd wordt.

Het park biedt daarnaast ook vele attracties voor het hele gezin waaronder een drietal waterattracties, een mega-reuzenrad en zelfs een compleet kindergebied met diverse draaimolens.

Het park is echter het meest geschikt voor tieners of families met kinderen in een iets oudere leeftijd die een park als bijvoorbeeld de Efteling of Duinrell ontgroeit zijn.

Als onafhankelijk pretpark-website helpen we je graag met het plannen van jouw ultieme Walibi-dag. Zo kun je in onze Walibi druktekalender zien wanneer het waarschijnlijk druk is in Walibi Holland. Ook hebben we alle prijzen voor je op een rij gezet zodat je kaartjes kunt kopen met de hoogste korting

Wist je dat?

Tussen 2000 en 2004 was Walibi Holland in handen van het Amerikaanse ‘Six Flags’ en heette het park ‘Six Flags Holland’. Sinds 2005 keerde de naam Walibi weer terug. Er is overigens ook een Walibi-park in België.

Bestel nu Walibi Holland kaartjes met korting

Laagste prijs:

34,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang tot 14% korting op de reguliere kassaprijs door te bieden via de officiële website.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Walibi Holland-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Walibi Holland

De drukte in Walibi Holland verschilt van dag tot dag. Over het algemeen is het in de zomermaanden (juli/augustus) en tijdens schoolvakantie het drukste. In onze druktekalender kun je precies zien hoe druk het op een bepaalde dag is in Walibi.

Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Walibi Holland. Wij verzamelen alle kortingsacties van alle grote pretparken, dus ook van Walibi. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Walibi Holland is geopend vanaf 2 april 2022 t/m 30 oktober 2022. De openingstijden variëren, maar over het algemeen is het park geopend van 10:00 uur tot 17:00/18:00 uur.

Openingstijden kunnen afwijken (bijvoorbeeld bij bedrijfsevenementen), kijk altijd op de officiële website van het park voor de actuele openingstijden.

Walibi Holland kent in 2022 drie soorten abonnementen: het Walibi abonnement (regulier abonnement), het Walibi vrienden abonnement (vanaf 4 personen/vrienden) en het Walibi Familie abonnement (ook vanaf 4 personen).

Het ‘normale’ reguliere Walibi Abonnement kost € 78,50 p/p (bij het vrienden- en familie-abonnement zijn de prijen lager). Uitgaande van een gemiddelde entreeprijs van € 38,- is een abonnement al voordelig na twee bezoeken in één jaar. Als je minder dan 3x per jaar naar het park wilt gaan kun je beter losse tickets met korting kopen.

Let op! Je krijgt met het abonnement geen toegang tot het Halloween-evenement van Walibi (Fright Nights), hiervoor met je een upgrade kopen.

Overigens ontvang je als abonnementhouder ook vele voordelen zoals extra korting op eten/drinken, merchandise en andere parken, waaronder Beekse Bergen, Toverland, Avonturenpark Hellendoorn, Movie Park Germany en Slagharen.

Alle info vind je hier.

Walibi Holland is geschikt voor bezoekers met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Het is echter sterk afhankelijk van de aard van je beperking in welke attracties je wel of niet toegelaten wordt. Hiervoor heeft het park een ‘Toegankelijkheidsflyer’ opgesteld die je op de website van het park kunt bekijken. Op deze manier kun je vooraf aan je bezoek checken of het park voor jou geschikt is. Meer informatie vind je hier.

Ja, in principe kun je alle attracties van Walibi Holland in één dag doen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de drukte en met wie je het park bezoekt. Walibi is qua oppervlakte een groot park al liggen de meeste attracties niet heel van elkaar verwijderd. Als je het rustig aan wilt doen zul je ook makkelijk twee dagen in het park. kunnen vertoeven, het park heeft bijvoorbeeld ook een eigen bungalowpark onder de naam ‘Walibi-Village’.

Advertentie

Bestel Walibi Holland kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.