Walibi Belgium

Waver (Wavre) | Belgïe

Je bent hier:Home/Walibi Belgium

Walibi Belgium noemt zichzelf het beste pretpark van België. Het is een echt familiepark met attracties voor het hele gezin: van familie-achtbanen, wildwaterbanen, dark-rides tot spectaculaire thrill-rides zoals de nieuwe mega-achtbaan Kondaa.

Walibi Belgium is, in tegenstelling tot Walibi Holland, een pretpark waar niet vooral achtbanen staan, maar met name attracties voor de gehele familie. Er is de afgelopen jaren flink geinvesteerd in het park waarmee het tot een van de meest veelzijdige en mooiste familieparken van België behoort. Het park kent diverse thema-delen met daarin de tofste attracties. Het park herbergt maar liefst acht achtbanen waaronder de in 2021 geopend ‘Kondaa’. Een spectaculaire mega-achtbaan in Afrikaans thema. Ook tal van wildwaterattracties, dark-rides en kleinere kinderattracties mogen niet ontbreken.

We helpen je met het plannen van je ultieme Walibi-dag. In onze drukte-kalender kun je zien wanneer het druk is in Walibi Belgium. Daarnaast hebben we de prijzen vergelijken van binnen- en buitenlandse ticketprijzen zodat je kaartjes kunt kopen met de laagste prijs. Dat scheelt jou weer ontzettend veel uitzoekwerk!

Wist je dat?

Direct naast Walibi Belgium ligt ‘Aqualibi’. Dit is een subtropisch waterpark met diverse zwembaden en glijbanen. Voor dit waterpark dienen aparte kaartjes gekocht te worden.

Bestel nu Walibi Belgium kaartjes met korting

Laagste prijs:

34,70p/volw.
  • Prijs is direct geldig.

Ontvang 30% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Walibi Belgium-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Walibi Belgium

Walibi Belgium groeit aan populariteit. Het park wordt daardoor ook steeds drukker. Dit verschilt wel flink van dag tot dag. Het drukste is het tijdens de Belgische schoolvakanties en in de zomermaanden juli en augustus. In onze druktekalender van Walibi kun je exact zien hoe druk het is op een bepaalde dag.

Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Walibi Belgium. Wij verzamelen alle kortingsacties van alle grote pretparken zodat je direct kunt zien waar kaartjes het goedkoopste zijn. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Walibi Belgium is een seizoenspark en geopend van 2 april 2022 t/m 6 november 2022. De openingstijden verschillen per dag. Over het algemeen is het park open van 10:00 – 18:00 uur. Let op! In het laagseizoen is het park door de week soms gesloten. Check altijd de openingstijden op de officiële website.

Zeker. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de website van het park.

Je kunt Walibi Belgium prima in één dag bezoeken. Dit ligt natuurlijk ook erg aan de drukte. Wil je ook nog het naastgelegen ‘Aqualibi’ (waterpark) bezoeken? Dan is het wellicht verstandig om een accommodatie erbij te boeken. Het park beschikt zelf niet over een hotel maar er liggen wel diverse locaties in de buurt.

Advertentie

Bestel Walibi Belgium kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.