Tripsdrill

Cleebronn | Duitsland

Je bent hier:Home/Tripsdrill

Tripsdrill is een charmant pretpark in de deelstaat Baden-Württemberg dat de laatste jaren enorm gegroeid is. Het park heeft een uniek regionaal thema en biedt naast familie-attracties inmiddels ook de nodige spectaculaire achtbanen!

Tripsdrill is bij het internationale publiek nog niet zo bekend, maar absoluut een bezoek waard! Het park heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt en o.a. geïnvesteerd in spectaculaire achtbanen, waaronder de hangende achtbaan (met loopings) ‘Halsuberkopf’, de Karacho (met meerdere loopings en inversies) en de houten achtbaan ‘Mammut’. Met deze achtbanen, diverse wildwaterbanen en tal van andere familieattracties kan het park zich langzaamaan rekenen tot de grote attractieparken van Duitsland.

Uniek aan het park is het regionale thema. Alle attracties zijn gethematiseerd naar de regio waarin het park zich bevindt (Zwaben). Dit is te zien in de vele vakwerkhuisjes, de prachtig aangelegde paden en tuinen en de niet te missen (komische) poppenshows, die je door het hele park kunt vinden. Het park doet hierdoor wat kneuterig aan en is daarmee ontzettend charmant.

Ben je van plan Tripsdrill te bezoeken? Bekijk dan zeker onze Tripsdrill druktekalender. Het park wordt namelijk met het jaar steeds populairder. Ook hebben we de actuele prijzen en kortingen voor je verzameld in één overzicht.

Wist je dat?

Tripsdrill ligt niet zo ver verwijderd van Europa-Park. Ben je een echte pretpark liefhebber? Bezoek dan zeker beide parken tijdens je reis in Duitsland.

Bestel nu Tripsdrill kaartjes met korting

Laagste prijs:

39,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag

Ontvang tot 11% korting op de hoogste kassaprijs via de officiële website.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben en die je direct vandaag ontvangt.

Plan jouw dag in Tripsdrill met Parkplanner!

Bestel Tripsdrill kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.