Je bent hier:Home>Toverland>Toverland korting

Toverland korting 2024

Op zoek naar Toverland korting 2024? Op Parkplanner vergelijken we diverse aanbieders van kaartjes inclusief alle kortingen op de meest populaire pretparken van Europa. Op deze manier zie je in één overzicht waar je de meeste kortingen voor je Toverland-kaartjes kunt krijgen. Onderaan deze pagina vind je het complete overzicht.

Reguliere prijs (zonder korting) Toverland- seizoen 2024

De entreeprijzen voor Toverland verschillen van dag tot dag. Op drukke dagen zijn kaartjes duurder dan op rustige dagen. Overigens gelden deze verschillen van dag tot dag vaak niet voor actiekaartjes die je met korting kunt kopen (zie onderaan deze pagina).

De prijzen van Toverland zijn gebaseerd op lengte. Vanaf 1, 40 m geldt het ‘volwassenen’ tarief. Dit heeft ermee te maken dat je vanaf 1,40 m ook toegang hebt tot meer attracties.

Dit zijn de reguliere (kassa)prijzen voor Toverland voor zomerseizoen 2024. Deze prijzen gelden ook voor online tickets zonder datum.

  • Kinderen < 0,90 m: gratis
  • Kinderen 0,90-1,40 m: € 34,50 p/p
  • Volwassenen > 1,40 m: € 42,50 p/p

Bestel Toverland kaartjes met korting:

Laagste prijs:

32,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang direct tot 24% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële Toverland-website.

Zoek niet verder: dit is de aanbieder met de hoogste korting die je direct ontvangt t.o.v. kassaprijs.

Toverland korting

Kortingsacties Toverland 2024

In 2024 zijn er een beperkt aantal kortingsacties op Toverland kaartjes. We zien dat het aantal kortingen in 2024 minder zijn dan de jaren ervoor. Mocht er een korting zijn, kun je hiermee wel aanzienlijk besparen op kaartjes.

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle huidige kortingen (indien deze er zijn). We raden dan ook aan je kaartjes met korting zo snel mogelijk te bestellen.

Bestel Toverland-kaartjes met de hoogste korting

  • Onderstaande korting is gelijk geldig

  • Ontvang de E-tickets direct per mail

  • Gegarandeerd altijd korting op kassaprijs

Laagste prijs:

32,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang direct tot 24% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële Toverland-website.

Andere prijzen en aanbieders:

Voor bepaalde tickets gelden voorwaarden of moet je spaarpunten hebben (zie website aanbieder). In onderstaande vergelijking wordt uitgegaan van de entreeprijs voor volwassenen in vergelijking met de hoogste kassaprijs.

Officiële website van Toverland

€ 32,50

Je bespaart tot 24%
Prijs afhankelijk van gekozen dag

Advertentie

Te duur? Bespaar tot 50%!

Bekijk alle acties voor alternatieve uitjes.

Overige Toverland kortingen 2024

De genoemde kortingen hierboven zijn direct geldig en kun je vandaag nog gebruik van maken. In het verleden zijn er ook nog andere kortingsacties geweest van Toverland. Een overzicht hiervan zie je hieronder. Het aantal koritngsacties wordt wel steeds kleiner.

Korting op Toverland via ANWB

Via de ANWB eropuit webwinkel kunnen ANWB leden Toverland kaartjes kopen met korting. Deze korting geldt enkel voor ANWB-leden. Bij Parkplanner vergelijken we alle kortingen van Toverland, daarbij valt ons op dat de korting die de ANWB geeft meestal niet echt de hoogste korting is. Dit is sterk afhankelijk van de dag wanneer je gaat. Op rustige dagen biedt de website van Toverland ook al extra korting per kaartje. Die kan zelfs hoger zijn dan die van de ANWB. Kijk dus eerst goed welke dag je wilt gaan en vergelijk de prijzen.

Toverland korting bij Etos

Bij de Etos zijn in het verleden Toverland kaartjes met korting verkrijgbaar geweest. Het ging hier om een korting van rond de 30%. Je kon bij Etos dan een voucher bestellen. Deze moest je later verzilveren voor een specifieke dag. Er waren per dag maar een beperkt aantal kaartjes gereserveerd voor Etos-klanten. Het is niet bekend of deze actie nog terug zal keren. Zo ja, zal deze hierboven vermeld worden.

Korting bij AH (Albert Heijn)

Ook bij Albert Heijn zijn er in het verleden Toverland tickets te koop geweest met korting. Het ging dan om een tijdelijke aanbieding. Het is niet bekend of deze actie terug zal keren dit jaar.

Korting bij Jumbo

Het is momenteel ook niet bekend of er Toverland tickets met korting te koop zijn bij Jumbo. Jumbo heeft in het verleden spaaracties gehad voor ‘dagjes uit’. Hier viel Toverland ook onder. Jumbo is echter gestopt met deze kortingsacties. We verwachten dat dit niet meer terug zal keren.