Je bent hier:Home>Toverland>Toverland korting

Toverland korting 2023

Op zoek naar Toverland korting 2023? Op Parkplanner vergelijken we diverse aanbieders van kaartjes inclusief alle kortingen. Op deze manier zie je in één overzicht waar je de meeste kortingen voor je Toverland-kaartjes kunt krijgen. Onderaan deze pagina vind je het complete overzicht.

Reguliere prijs (zonder korting) Toverland- seizoen 2023

De entreeprijzen voor Toverland verschillen van dag tot dag. Op drukke dagen zijn kaartjes duurder dan op rustige dagen. Overigens gelden deze verschillen van dag tot dag vaak niet voor actiekaartjes die je met korting kunt kopen (zie onderaan deze pagina).

De prijzen van Toverland zijn gebaseerd op lengte. Vanaf 1, 40 m geldt het ‘volwassenen’ tarief. Dit heeft ermee te maken dat je vanaf 1,40 m ook toegang hebt tot meer attracties.

Dit zijn de reguliere (kassa)prijzen voor Toverland voor zomerseizoen 2023. Deze prijzen gelden ook voor online tickets zonder datum.

 • Kinderen < 0,90 m: gratis
 • Kinderen 0,90-1,40 m: € 32,50 p/p
 • Volwassenen > 1,40 m: € 39,50 p/p

Kortingsacties Toverland 2023

In 2023 zijn er een beperkt aantal kortingsacties op Toverland kaartjes. We zien dat het aantal kortingen in 2023 minder zijn dan de jaren ervoor. Mocht er een korting zijn, kun je hiermee wel aanzienlijk besparen op kaartjes. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle huidige kortingen (indien deze er zijn). We raden dan ook aan je kaartjes met korting zo snel mogelijk te bestellen.

Bestel Toverland kaartjes met korting:

Laagste prijs:

34,-p/volw.*
 • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang direct tot 6% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële website van Toverland

Zoek niet verder: dit is de aanbieder met de hoogste korting die je direct ontvangt t.o.v. kassaprijs.

Bestel Toverland-kaartjes met de hoogste korting

 • Onderstaande korting is gelijk geldig

 • Ontvang de E-tickets direct per mail

 • Gegarandeerd altijd korting op kassaprijs

Laagste prijs:

34,-p/volw.*
 • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang direct tot 6% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële website van Toverland

Andere prijzen en aanbieders:

Voor bepaalde tickets gelden voorwaarden of moet je spaarpunten hebben (zie website aanbieder). In onderstaande vergelijking wordt uitgegaan van de entreeprijs voor volwassenen in vergelijking met de hoogste kassaprijs.

Officiële website van Toverland

€ 34,00

Je bespaart tot 14%
Prijs afhankelijk van gekozen dag

Te duur? Bespaar tot 50%!

Tip: Bekijk nu direct alle acties voor alternatieve uitjes bij Tripper!

Extra tips bij het kopen van Toverland kaartjes met korting

 • Let op de geldigheid van de kaartjes
  Voor de meeste Toverland kaartjes die je op een kortingswebsite koopt geldt dat deze maar beperkt geldig zijn. In de meeste gevallen is dit t/m het einde van het zomerseizoen (begin november).

 • Print de kaartjes of zet ze op je smartphone
  Alle kaartjes die je online besteld krijg je per e-mail toegestuurd. Je kunt deze kaartjes printen, maar dat hoeft niet. Je kunt ze ook laten scannen aan de entree van Toverland. Zorg er wel voor dat je batterij voldoende opgeladen is en je scherm op maximale helderheid staat. Dan gaat het scannen sneller. TIP: zorg er voor dat de kaartjes minimaal op 2 telefoons staan, mocht er eentje niet werken dan kom je in ieder geval wel binnen.