Je bent hier:Home>Toverland>Toverland Corona maatregelen

Toverland Corona-virus maatregelen

Toverland is inmiddels weer dagelijks geopend voor publiek, echter met de nodige corona maatregelen. Graag lichten we op deze pagina toe waar je tijdens een bezoek aan Toverland rekening mee moet houden. Zo is het bijvoorbeeld nu verplicht om vooraf te reserveren. Ook die je de Toverland-kaartjes vooraf te kopen. Bekijk hier een overzicht van officiële aanbieders en kortingen en bestel je kaartjes direct online.

Welke maatregelen gelden er in Toverland?

Onderstaande informatie is als laatste bijgewerkt op: 05/06/2021.

  • Toegang: er kunnen maar een maximaal aantal bezoekers per dag Toverland bezoeken. Je kunt het park enkel bezoeken als ‘huishouden’. Groepen zijn (voor nu) niet toegestaan. Heb je verkoudheidsklachten (ook lichte!) blijf dan thuis!
  • Kaartjes: kaartjes dien je vooraf online te kopen (bekijk hier diverse aanbieders en kortingen).
  • Reserveren: nadat je kaartjes gekocht hebt, moet je je bezoek reserveren via de Toverland-website.
  • Mondmasker: het is voor elke gast vanaf 13 jaar verplicht om een mondmasker te dragen in alle overdekte locaties in het park (bijvoorbeeld in de wachtrijen, horeca-voorzieningen en toiletten).
  • Attracties: Toverland heeft het gehele park zo ingericht dat er overal 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Dit geldt dus ook voor de wachtrijen en in de attracties zelf.
  • Extra hygiëne-maatregelen: overal in Toverland zijn er centrale desinfectie-punten. Ook wordt er extra schoongemaakt. Denk hierbij aan de beugels van de attracties.
  • Restaurants: bij de restaurants dien je eerst met je hele gezelschap een zitplaats te zoeken. Vervolgens gaat er 1 persoon het eten bestellen bij een balie. Je krijgt vervolgens een buzzer mee die afgaat wanneer het eten gereed is.
  • winkels: de winkels in Toverland zijn geopend, echter worden maar een maximaal aantal personen toegelaten.

Bezoek de Toverland-website voor alle actuele maatregelen en informatie.

Bestel Toverland kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.