Toverland

Sevenum | Limburg

Je bent hier:Home/Toverland

Toverland is een attractiepark voor de hele familie. Met spectaculaire achtbanen als Troy en Fénix biedt Toverland voor ieder wat wils.

Toverland is een jong attractiepark dat geopend is in 2001. Het park is de laatste jaren ontzettend gegroeid. Het park behoort inmiddels tot de grote attractieparken van Nederland dat zeker niet onderdoet aan oudere parken zoals de Efteling of Duinrell. Het is een modern park dat schitterend aangekleed is met ‘magie’ als centraal thema. Het park kent twee grote indoor-themawerelden met attracties voor met name de jongere kinderen. Daarnaast vind je er vier grote buitengebieden met spectaculaire attracties zoals: Troy (volgens fans de beste houten achtbaan van Europa), wild waterbaan Djengu River en de gloednieuwe mega-achtbaan Fénix. In het verleden werd Toverland gezien als een park ‘voor kleine kinderen’ maar daarvan is absoluut geen sprake meer.

Wij helpen je graag met het plannen van jouw Toverland-dag: met tips om drukte te vermijden (zoals onze druktekalender) en met onze kaartjes-vergelijker. Hierin hebben we alle aanbieders van kaartjes vergeleken zodat je in één keer de laagste prijs kunt zien.

Wist je dat?

Toverland heeft afgelopen jaren verschillende prijzen in de wacht gesleept waaronder prijzen voor ‘beste attractiepark van Nederland’ en ‘leukste uitje’.

Bestel nu Toverland kaartjes met korting

Laagste prijs:

35,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang direct tot 16% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële Toverland-website.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Toverland-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Toverland

Toverland is een echt familiepark en geschikt voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden.

Ten onrechte wordt Toverland soms als een ‘kinder’-pretpark gezien. Dit komt doordat het park ooit begonnen is als overdekt kinder-pretpark.

Inmiddels is Toverland echter aanzienlijk gegroeid en is er ook voor de oudere kinderen genoeg te beleven waaronder spectaculaire achtbanen zoals Troy (een van de grootste en snelste houten achtbanen van de Benelux) en Fènix (unieke achtbanen die enkele keren over de kop gaat).

Wist je dat Toverland inmiddels maar liefst vijf achtbanen heeft en drie waterbanen?

De drukte in Toverland verschilt van dag tot dag. Over het algemeen is het in de zomermaanden (juli/augustus) en tijdens schoolvakantie het drukste.

In onze druktekalender kun je precies zien hoe druk het op een bepaalde dag is en geven we je tevens handige tips waarmee je de drukte en lange wachtrijen zoveel mogelijk beperkt. Zo haal je het maximale uit je dag!

Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Toverland. Wij verzamelen alle kortingsacties van alle grote pretparken, dus ook van Toverland. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Het is altijd goedkoper om tickets te bestellen via Parkplanner dan bij de kassa’s van Toverland.

Toverland is bijna het gehele jaar door geopend. De openingstijden kunnen wel verschillen, zo kent Toverland ook verschillende evenementen door het jaar met aangepaste openingstijden (zoal Halloween).

  • In de zomerperiode is het park dagelijks geopend van 10:00 – 18:00 uur.

Openingstijden kunnen afwijken (bijvoorbeeld bij bedrijfsevenementen), kijk altijd op de officiële website van het park voor de actuele openingstijden.

Een Toverland-abonnement geeft je het hele jaar door toegang tot het attractiepark.

Een abonnement kost € 105 voor personen boven de > 1,40m en € 75,- voor ‘kinderen’ tussen de 1,00m – 1,40m.

Uitgaande van een gemiddelde entreeprijs van € 33,- (voor volwassenen) is een abonnement al voordelig na drie bezoeken in één jaar. Als je minder dan 4x per jaar naar het park wilt gaan kun je beter losse tickets met korting kopen.

Je krijgt overigens met een Toverland-abonnement extra voordelen, zoals korting op andere parken. 

Bekijk alle informatie over Toverland-abonnementen en alle extra’s en kortingen op de officiële website van de Toverland. Je kunt het abonnement ook gelijk online bestellen.

Toverland is een zeer geschikt voor bezoekers met een beperking. 

Zo zijn de meeste paden en attracties  voor iedereen toegankelijk. De meeste attracties hebben zelfs een eigen rolstoelingang (via de uitgang van een attractie of via een speciale ingang)

Let op! Om gebruik te maken van alle faciliteiten die het park biedt voor bezoekers met een beperking dien je eerst eerst een verklaring in te vullen (bij niet zichtbare beperkingen vraagt het park ook voor een medische bewijslast). Meer informatie vind je op de website van Toverland.

In principe kun je alle attracties van Toverland in één dag doen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de drukte en met wie je het park bezoekt. 

Toverland is een zeer overzichtelijk park (het is ook nog niet zo oud) en attracties liggen redelijk dicht bij elkaar.

Advertentie

Bestel Toverland kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.