Slagharen

Slagharen | Overijssel

Je bent hier:Home/Slagharen

Slagharen is een vakantiepark en attractiepark in één. Het park heeft het wilde westen als centraal thema en is een echt familiepark.

Beleef de wildste avonturen in Slagharen! Slagharen bestaat uit een groot vakantiepark met verschillende accomodaties, een uitgebreid attractiepark en een zwemparadijs ‘Aqua Mexicana’. Je kunt het park ook gewoon voor een dag bezoeken.

Ontdek meer dan 30 verschillende attracties waaronder: de spectaculaire lanceerachtbaan ‘Gold Rush’, de wildwaterbaan ‘Ripsaw Falls’ en de beroemde ‘Enterprise’. Het hele park is onzettend sfeervol en heeft een western-thema. Daarnaast kun je in Slagharen ook genieten van het nodige entertainment waaronder diverse meet & greets en shows. Het park is een echt familiepark dat ideaal is voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.

Bij Parkplanner helpen we je met het plannen van je uitje naar Slagharen. Zo kun je in onze druktekalender zien hoe druk het is op bepaalde dagen in het park. Bovendien laten we je ook alle prijzen en kortingen zien die vandaag geldig zijn, zodat je jouw Slagharen kaartjes kunt kopen voor de laagste prijs!

Wist je dat?

Slagharen stond vroeger bekend om de pony’s. Het park is begonnen als vakantiepark waarbij je een pony aangeboden kreeg bij het huisje. Het park heette dan ook ‘Ponypark Slagharen’. Echter zijn de pony’s al sinds 2000 verdwenen uit het park en is het tegenwoordig een echt vakantie- en attractiepark.

Bestel nu Slagharen kaartjes met korting

Laagste prijs:

17,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben en die je direct vandaag ontvangt.

Plan jouw Slagharen-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Slagharen

Het attractiepark van Slagharen is een midden-groot park, het park is een stuk rustiger dan de hele grote parken zoals de Efteling of het Duitse Movie Park Germany. Het drukste is het in de schoolvakanties en in de zomermaanden. Dan zijn er ook veel vakantiegasten die het park meerdere dagen bezoeken. Houdt ook rekening met de vrije dagen. In onze drukte-kalender kun je per dag zien wat de verwachte drukte is in Slagharen.

Goed nieuws! Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Slagharen. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Attractiepark Slagharen is in 2022 geopend vanaf 1 april 2022 van 10:00 – 17:00 uur.

Volgens de website is het park geopend t/m halverwege december 2022. Of het park ook in de winter geopend is, is nu nog niet bekend.

Slagharen heeft wel al eerder een opening in de winter gehad.

 

Het vakantiepark en het zwemparadies ‘Aqua Mexicana’ is het gehele jaar door geopend. Op de website van Slagharen vind je hierover alle info.

Ja, de meeste attracties in het attractiepark zijn via een speciale ingang te bezoeken voor mensen met een beperking.

Daarnaast biedt het park ook de mogelijkheid om een rolstoel te huren bij de ingang.

 

Meer informatie vind je op de website van Slagharen.

Advertentie

Bestel Slagharen kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.