Plopsaland De Panne

De Panne | België

Je bent hier:Home/Plopsaland De Panne

Plopsaland de Panne is het allereerste Studio 100 pretpark met attracties en shows waar figuren als Kabouter Plop, Piet Piraat, Samson, K3, Wickie de Viking en Maya de Bij de hoofdrol spelen. Met de komst van de spectaculaire achtbaan ‘The Ride to Happiness’ komen ook de oudste aan hun trekken.

Plopsaland is een van de grootste pretparken van België (samen met o.a. Bellewaerde en Walibi Belgium). Het park heeft tientallen attracties en tal van shows. Voor de kleinere gasten is er een overdekt Mayaland met diverse speeltoestellen en draaimolens. Daarnaast biedt het park diverse,molens, familie-achtbanen en wildwaterbanen gebaseerd op bekende studio-100 figuren zoals: kabouter Plop, Samson, Heidi, Wickie de Viking en K3. Daarbij kun je deze figuren ook ontmoeten in het park. Zelfs K3 treedt er regelmatig op! Bekijk de officiële agenda voor alle evenementen.

Aan de oudere kinderen is ook gedacht. Zo vind je in het park ook twee spectaculaire achtbanen die meerdere keren over de kop gaan, waaronder Anubis The Ride. Helemaal nieuw is de spectaculaire achtbaan ‘The Ride To Happiness’. Dit is de eerste draaiende lanceerachtbaan van Europa en ontworpen in samenwerking met Tomorrowland. Het grootste dance-festival ter wereld (ook in België).

Plopsaland de Panne bestaat overigens niet enkel uit een pretpark. Het park huisvest ook een groot theater: Het Proximus theater waar diverse grote Studio-100 shows gegeven worden (meestal moeten hier aparte tickets voor gekocht worden). Ook ligt er naast het park een groot overdekt waterpark ‘Plopsaqua’, een nieuwe Plopsa Hotel en zelfs een Plopsa camping (Plopsa Village).

Wist je dat?

Er is altijd wel een korting te vinden voor Plopsaland de Panne. Op deze pagina hebben we verschillende prijzen en kortingen voor je op een rij gezet.

Bestel nu Plopsaland De Panne kaartjes met korting

Laagste prijs:

41,00p/volw.
  • Prijs is direct geldig

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Plopsaland De Panne-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Plopsaland De Panne

De drukte in Plopsaland de Panne verschilt van dag tot dag. Plopsaland is een van de meest populaire parken van België. Zeker door de komst van de nieuwe achtbaan ‘The Ride to Happiness’ verwachten we dat het steeds drukker zal worden in de Panne. In onze druktekalender kun je exact zien wat de verwachte drukte per dag is.

Er is altijd wel een korting te vinden voor Plopsaland! Ook nu zijn er diverse kortingsacties. Wij hebben verschillende acties met elkaar vergelen en ze allemaal voor je op een rij gezet. Zo koop je vandaag nog Plopsaland kaartjes tegen de laagste prijs! Hier vind je alle kortingen.

Plopsaland de Panne is bijna het hele jaar door geopend. Let op: in het laagseizoen is het park NIET op alle dagen door de week geopend. De openingstijden zijn normaal van 10:00 – 18:00 uur. Op sommige dagen sluit het park iets eerder of juist iets later. Op de officiële website vind je alle openingstijden.

Plopsaland de Panne is zeer geschikt en toegankelijk voor bezoekers met een beperking. Je leest er alles over op de officiële website van het park.

Advertentie

Bestel Plopsaland kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.