Plopsa Indoor Hasselt

Hasselt | België

Je bent hier:Home/Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is het eerste indoor pretpark van de Plopsa-familie (studio 100). Het is een kleinschalig park met leuke attracties voor familie met kinderen tot een jaar of 10. Uiteraard ontmoet je ook je favoriete Studio 100 figuren zoals: Bumba, Maya de Bij, Wickie de Viking en Kabouter Plop!

Plopsa Indoor Hasselt ligt biedt gezinnen met jonge kinderen een fantastisch dagje uit. Het park bestaat voornamelijk uit een indoor gedeelte met verschillende draaimolens, speeltuinen en zelfs een Wickie de Viking achtbaan (al toegankelijk vanaf 0,90 cm met begeleiding). In het buitengebied vind je ook een buitenspeeltuin, een brandweer draaimolen en zelfs een K3-verkeerstpark!

Uiteraard mogen de bekende figuren van Studio 100 niet ontbreken! Alle attracties zijn gebaseerd op deze figuren. Denk aan kabouter Plop, Bumba, Maya de Bij, K3 en Wickie de Viking. Dagelijks zijn er ook meet en greets met deze figuren. Tijdens het hoogseizoen zijn er ook diverse shows in het park. Bijna dagelijks is er een Bumba show maar ook K3 treed op bepaalde dagen op! Kijk op de officiële website van Plopsa voor de agenda.

Plopsa Indoor Hasselt is zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen (tot ongeveer 10 jaar). Het ligt aan de rand van Hasselt bij de Grenslandhallen. Het park is ook populair onder Nederlandse bezoekers gezien het zo’n 30 minuten rijden van Maastricht ligt.

Als onafhankelijk pretpark-website helpen we je graag met het plannen van jouw ultieme Plopsa Indoor-dag. Zo kun je in onze druktekalender zien wanneer het waarschijnlijk druk is in Plopsa Indoor Hasselt.

Wist je dat?

Er is altijd wel een korting te vinden op de Plopsa Indoor kaartjes. Op deze pagina hebben we verschillende prijzen en kortingen voor je op een rij gezet. Dat geldt overigens ook voor de andere ‘Plopsa’ parken, waaronder: Plopsaland De Panne (BE) en Plopsa Indoor Coevorden (NL).

Bestel nu Plopsa Indoor Hasselt kaartjes met korting

Laagste prijs:

22,00p/volw.
  • Prijs is direct geldig

Ontvang 20% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Plopsa Indoor Hasselt-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Plopsa Indoor Hasselt

De drukte in Plopsa Indoor Hasselt verschilt van dag tot dag. Over het algemeen is het nooit extreem druk in het park (behalve bij evenementen zoals een bezoek van K3). Vooral tijdens de Belgische en Nederlandse schoolvakanties kan het wat drukker zijn in het park. Zeker bij slecht weer (bijvoorbeeld tijdens de voorjaars-, herfst- of kerstvakantie). In onze druktekalender kun je de verwachte drukte van dag tot dag zien!

Er is altijd wel een korting te vinden voor Plopsa Indoor Hasselt. Ook vandaag kun je kaartjes kopen tegen een lagere prijs. Je hoeft zelf niet meer te zoeken: op deze pagina vind je de actuele kortingen.

Plopsa Indoor Hasselt is bijna dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen. Het park opent om 10:00 of om 10:30 uur en zal geopend zijn tot 16:30 of 17:00 uur. Op de website van Plopsa Indoor vind je alle actuele openingstijden.

Een Plopsa abonnement is al snel een voordelige keuze als je Plopsa Indoor Hasselt vaker dan 3x per jaar bezoekt. Echter krijgt je bij je abonnement ook ontzettend veel extra kortingen en voordelen. Zeker als je meerdere parken wilt bezoeken (zoals andere Plopsa parken) loont het al snel om een abonnement aan te schaffen. Alle informatie en de voordelen vind je op de website van Plopsa.

Zeker. Plopsa heeft zelfs een attractiegids samengesteld waarbij exact te zien is voor wie de attracties wel en niet geschikt zijn. Het park is daarnaast zeer goed toegankelijk met een rolstoel. Alle informatie hierover vind je hier.

Advertentie

Bestel Plopsa Indoor Hasselt kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.