Plopsa Indoor Coevorden

Coevorden | Drenthe

Je bent hier:Home/Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een uniek en kleinschalig indoor pretpark met de Studio 100 helden als thema, zoals: Bumba, Maya de Bij, Wickie de Viking, Mega Mindy, K3 en kabouter Plop.

Ontdek de leukste attracties en ontmoet je favoriete Studio 100 helden in Plopsa Indoor Coevorden. Dit park is voornamelijk indoor en heeft ook een klein buitengedeelte. Het park bevat tal van attracties die ook geschikt zijn voor de allerkleinsten. Denk aan verschillende draaimolens, speeltuinen, een ballenbad en interactieve attracties (zoals het K3 verkeerspark). Het park bevat daarnaast ook een Wickie de Viking achtbaan (al toegankelijk vanaf 0,90 cm met begeleiding) en een stoer Anubis schommelschip!

Daarnaast kun je bij Plopsa Indoor je favoriete Studio 100 helden ontmoeten, waaronder: Bumba, Maya de Bij, kabouter Plop en Wickie de Viking. Het park heeft ook diverse shows en evenementen. Zo is er (bijna dagelijks) een Bumba show te zien. Ook treed K3 regelmatig op in Plopsa Indoor Coevorden (bekijk het programma op de Plopsa website).

Het park richt zich op gezinnen met jonge kinderen (tot ongeveer 10 jaar). Ben je op zoek naar een park geschikt voor iets oudere kinderen? In de buurt ligt ook Avonturenpark Hellendoorn en Slagharen.

Als onafhankelijk pretpark-website helpen we je graag met het plannen van jouw ultieme Plopsa-dag. Zo kun je in onze druktekalender zien wanneer het waarschijnlijk druk is in Plopsa Indoor Coevorden.

Wist je dat?

Er is altijd wel een korting te vinden op de Plopsa Indoor kaartjes. Op deze pagina hebben we verschillende prijzen en kortingen voor je op een rij gezet.

Bestel nu Plopsa Indoor Coevorden kaartjes met korting

Laagste prijs:

19,25p/volw.*
  • *Prijs is direct geldig

Ontvang tot 20% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Plopsa Indoor Coevorden-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Plopsa Indoor Coevorden

De drukte in Plopsa Indoor Coevorden verschilt van dag tot dag. Over het algemeen is het nooit extreem druk in het park (behalve bij evenementen zoals een bezoek van K3). Vooral tijdens de schoolvakanties kan het wat drukker zijn in het park. Zeker bij slecht weer (bijvoorbeeld tijdens de herfstvakantie of kerstvakantie). In onze druktekalender kun je de verwachte drukte van dag tot dag zien!

Er is altijd wel een korting te vinden voor Plopsa Indoor Coevorden. Ook vandaag kun je kaartjes kopen tegen een lagere prijs. Je hoeft zelf niet meer te zoeken: op deze pagina vind je de actuele kortingen.

Plopsa Indoor Coevorden is bijna dagelijks geopend. De openingstijden kunnen verschillen. Het park opent om 10:00 of om 10:30 uur en zal geopend zijn tot 16:30 of 17:00 uur. Op de website van Plopsa Indoor vind je alle actuele openingstijden.

Een Plopsa abonnement is al snel een voordelige keuze als je Plopsa Indoor Coevorden vaker dan 3x per jaar bezoekt. Echter krijgt je bij je abonnement ook ontzettend veel extra kortingen en voordelen. Zeker als je meerdere parken wilt bezoeken (zoals andere Plopsa parken) loont het al snel om een abonnement aan te schaffen. Alle informatie en de voordelen vind je op de website van Plopsa.

Zeker. Plopsa heeft zelfs een attractiegids samengesteld waarbij exact te zien is voor wie de attracties wel en niet geschikt zijn. Het park is daarnaast zeer goed toegankelijk met een rolstoel. Alle informatie hierover vind je hier.

Advertentie

Bestel Plopsa Indoor kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.