Movie Park Germany

Bottrop | Duitsland

Je bent hier:Home/Movie Park Germany

In Movie Park Germany speel jij de hoofdrol! Het Duitse themapark met attracties gebaseerd op filmthema’s en bekende (tekenfilm)figuren.

De meeste attracties van Movie Park Germany zijn gebaseerd op bekende films en figuren. Denk bijvoorbeeld aan de Star-trek achtbaan ‘Operation Enterprise’, het kindergebied ‘Nick-land’ (met bekende figuren zoals Spongebob, Dora en Paw Patrol) of de indoor-achtbaan ‘Van Helsing’s Factory’. Het park is geschikt voor de hele familie met een goed aanbod van kinderattracties en spectaculaire thrill-rides waaronder diverse acht- en waterbanen.

Aangezien het park slechts een uurtje rijden ligt vanaf de Nederlandse grens (gezien vanuit Boxmeer) is het park ook zeer in trek bij Nederlanders.

Wij helpen je met het plannen van je Movie-Park-dag. Wil je bijvoorbeeld weten wanneer het druk is in Movie Park Germany? Bekijk dan onze Moviepark druktekalender. Op zoek naar goedkope kaartjes met korting? Wij hebben de acties al voor je verzameld zodat je direct kaartjes kunt kopen voor de laagste prijs.

Wist je dat?

Movie Park Germany is in 1996 geopend onder de naam ‘Warner Bros Movieworld’. Inmiddels is het park al een hele tijd niet meer onderdeel van Warner Bros en heet het sinds 2005 Movie Park Germany. Het park en de attracties zijn in de tussentijd dan ook flink veranderd.

Bestel nu Movie Park Germany kaartjes met korting

Laagste prijs:

29,90p/volw.*
  • *Prijs afhankelijk van gekozen dag

Ontvang tot 30% korting op de hoogste kassaprijs door te bieden via Tiqets

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben en die je direct vandaag ontvangt.

Plan jouw dag in Movie Park Germany met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Movie Park Germany

De drukte in Moviepark Germany verschilt van dag tot dag. Over het algemeen is het in de zomermaanden (juli/augustus) en tijdens schoolvakantie het drukste. Ook tijdens het Halloween evenement in oktober is het park vaak uitverkocht. We adviseren dan ook ruim van te voren kaartjes voor Halloween te kopen.

In onze druktekalender kun je precies zien hoe druk het op een bepaalde dag is en geven we je tevens handige tips waarmee je de drukte en lange wachtrijen zoveel mogelijk beperkt. Zo haal je het maximale uit je dag!

Goed nieuws! Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Movie Park Germany. Wij verzamelen alle kortingsacties van alle grote pretparken, waaronder Movie Park Germany. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Het is altijd goedkoper om tickets te bestellen via Parkplanner dan aan de kassa bij het park!

Moviepark Germany is dagelijks geopend (m.u.v. wintermaanden) vanaf 10.00 uur. De sluitingstijd verschilt per dag en is meestal 17:00 of 18:00 uur.

Tijdens drukke dagen of speciale evenementen (zoals het Halloween seizoen in oktober) is het park langer geopend, bijvoorbeeld om 20:00 of 22:00 uur.

Kijk op de website van Moviepark Germany voor de openingstijden van jouw bezoekdag. 

Ja. De meeste attracties in Moviepark Germany zijn geschikt voor mensen met een beperking. Deze attracties hebben ook een aparte ingang.

Helaas zijn niet alle attracties (mede uit veiligheidsoverwegingen) niet toegankelijk voor mensen met een beperking.

We adviseren voor alle vragen contact op te nemen met Moviepark Germany.

Advertentie

Bestel Movie-Park kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.