Legoland Duitsland

Günzburg | Duitsland

Je bent hier:Home/Legoland Duitsland

Legoland Duitsland is een prachtige vakantiebestemming voor het hele gezin of een ideaal dagje uit voor familie met Lego fans! Het park ligt in Günzburg (Zuid-Duitsland) en is van de twee officiële Legoland parken in Europa (naast Legoland in Denemarken).

In Legoland Duitsland staat alles in het teken van Lego. Zo vind je midden in het park ‘miniland’. Een complete miniatuurwereld waar de mooiste gebouwen van Europa tot in details nagebouwd zijn in Lego (vergelijkbaar met Madurodam).

Rondom ‘miniland’ vind je tientallen attracties voor het gehele gezin. Zo vind je er prachtige familie-achtbanen, een wildwaterbaan en tal van draaimolens en speeltoestellen. Het park herbergt ook diverse binnenattracties zoals een Aquarium (in samenwerking met SeaLife) en twee ‘darkrides’, waaronder de spectaculaire attracties Ninjago the ride. Het park bevat geen extreme achtbanen of wilde attracties en is meer geschikt voor de jongere kinderen (t/m 15 jaar ongeveer).

Natuurlijk kan er ook volop gebouwd worden in Legoland. Er zijn tal van plekken waar je je fantasie de vrije loop kunt laten, inclusief enkele bouw-workshops. Breng ook zeker een bezoek aan de ‘Lego Fabrik’. Hier kun je zien hoe Lego gemaakt wordt.

Wij helpen je graag met het plannen van je dagje uit naar Legoland Duitsland. Bekijk bijvoorbeeld de Legoland druktekalender. Hierin kun je zien wat de verwachte drukte van dag tot dag is. Daarnaast hebben we alle kortingsacties voor Legoland voor je op een rij gezet.

Wist je dat?

Legoland Duitsland bestaat zo’n 20 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een compleet ‘resort’ Het park herbergt bijvoorbeeld diverse vakantieparken met huisjes en een hotel. Alle accomodaties zijn volledige in Lego-stijl met diverse thema’s. Het is dan ook een ideale bestemming voor een (kleine) vakantie.

Bestel nu Legoland Duitsland kaartjes met korting

Laagste prijs:

42,00p/volw.
  • Prijs is afhankelijk van gekozen dag

Ontvang tot 20% korting op de reguliere kassaprijs via Tiqets.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Legoland Duitsland-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Legoland Duitsland

De drukte in Legoland verschilt van dag tot dag. Het drukste is het tijdens de Duitse schoolvakanties en in de zomermaanden juli en augustus.  In onze Legoland druktekalender  kun je exact zien hoe druk het is op een bepaalde dag.

Er zijn diverse kortingsacties  voor Legoland Duitsland. Wij verzamelen alle kortingsacties van alle grote Europese pretparken zodat je direct kunt zien waar kaartjes het goedkoopste zijn. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Legoland Duitsland is dagelijks geopend van 2 april t/m 6 november 2022 van 10:00 – 18:00 uur.

Tijdens diverse schoolvakanties is het park meestal ook iets langer geopend.

Ja, Legoland is zeker geschikt voor mensen met een beperking. Meer info vind je op de officiële website.

Advertentie

Bestel Legoland kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.