Europa-Park

Rust (in de buurt van Freiburg) | Duitsland

Je bent hier:Home/Europa-Park

Europa-Park is het grootste attractiepark van Duitsland en het op één na grootste van heel Europa! Het park biedt meer dan 100 attracties (!) en spectaculaire shows. Je komt ogen en oren te kort!

Europa-Park is een begrip in Duitsland. Wat de Efteling voor Nederland is, is Europa-Park voor Duitsland. Het park bestaat uit meerdere thema-delen die allemaal gebaseerd zijn op Europese landen. Zo kun je in Frankrijk genieten van de ‘Silver Star’ een van de grootste achtbanen van Europa, in Portugal maakt je een duik in een spectaculaire wildwaterbaan en in in ‘Nederland’ ga je de strijd aan met piraten in de bootjes-attractie ‘Piraten in Batavia’. Het attractie-aanbod in Europa Park is gigantisch! Geniet van meer dan 100 atrracties waaronder 11 achtbanen, 5 waterattracties en 10 dark-rides (binnenattracties).

Wij helpen je met het plannen van je reis naar Europa-Park. In de Europa-Park druktekalender. kun je bijvoorbeeld zien wat de verwachte drukte is in het park. Daarnaast hebben we ook alle aanbieders van Europa-Park kaartjes voor je verzameld zodat je kaartjes kunt kopen tegen de laagste prijs.

Wist je dat?

Europa-Park is een compleet resort en bevat naast het attractiepark ook: een spectaculair indoor waterpark ‘Rulantica’, zes prachtige thema-hotels en een camping. Je hebt aan één dag Europa-Park zeker niet genoeg om alles te zien. We adviseren dan ook om minimaal twee dagen Europa-Park te bezoeken.

Bestel nu Europa-Park kaartjes met korting

Laagste prijs:

61,50p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag

Ontvang tot 12% korting op de hoogste kassaprijs via Dagtickets.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben en die je direct vandaag ontvangt.

Plan jouw dag in Europa-Park met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Europa-Park

De drukte in Europa-Park verschilt van dag tot dag. Over het algemeen is het in de zomermaanden (juli/augustus) en tijdens schoolvakantie het drukste.

In onze druktekalender kun je precies zien hoe druk het op een bepaalde dag is en geven we je tevens handige tips waarmee je de drukte en lange wachtrijen zoveel mogelijk beperkt. Zo haal je het maximale uit je dag!

Er zijn maar een beperkt aantal kortingsacties voor Europa-Park. Op deze pagina vind je actuele prijzen en alle kortingen.

Europa-Park is normaliter geopend van 09:00 uur tot minimaal 18:00 uur. Het kan voorkomen dat het park langer open is (bijvoorbeeld op drukke dagen). Op de website van Europa-Park vind je alle actuele openingstijden.

Ja. De meeste attracties in Europa-Park zijn geschikt voor mensen met een beperking. Deze attracties hebben ook een aparte ingang. Helaas zijn niet alle attracties (mede uit veiligheidsoverwegingen) niet toegankelijk voor mensen met een beperking.

We adviseren voor alle vragen contact op te nemen met Europa-Park.

Advertentie

Bestel Europa-Park kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.