Je bent hier:Home>Efteling>Efteling korting

Efteling korting 2024

Ben je op zoek naar Efteling korting 2024? Zoek dan niet verder, op Parkplanner vergelijken we diverse aanbieders van Efteling kaartjes (en van andere pretpark-kortingen) Op deze manier kun je direct zien welke prijzen er momenteel beschikbaar zijn. Onderaan deze pagina vind je het complete overzicht.

Reguliere prijs Efteling 2024

De Efteling kent verschillende prijzen voor kaartjes. In tegenstelling tot veel andere parken, kent de Efteling maar één prijs voor volwassenen en kinderen. Er is dus geen verschil in prijs op basis van leeftijd of lengte. Kinderen t/m 3 jaar mogen wel gratis naar binnen.

De standaard kassaprijs (of ticket zonder datum) voor 2024 is € 51,- per persoon. Deze prijs geldt ook voor de Winter Efteling.

Laagste prijs:

44,-p/p•
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Je bespaart tot 14% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële Efteling-website.

Zoek niet verder: dit is de aanbieder met de hoogste korting die je direct ontvangt t.o.v. kassaprijs.

Efteling korting

Kortingen Efteling 2024

De Efteling hanteert geen grote kortingen. Er zijn wel prijsverschillen gedurende het seizoen. De beste prijs voor directe tickets krijg je altijd via de de officiële Efteling website.

Hiervoor dien je wel een ticket te kopen voor een specifieke dag. De prijs (vanaf 4 jaar) varieert hiermee tussen de € 38,- en € 51,- per persoon. In het laagseizoen (bijvoorbeeld tussen kerstvakantie en halverwege mei en in november) is de vanafprijs € 38,-. Op andere dagen is de laagst beschikbare prijs € 44- per persoon. Dit is altijd 14% goedkoper dan de kassaprijs van € 51,-.

Houdt er rekening mee dat de vanafprijs weliswaar lager is, maar er mogelijk ook attracties gesloten zijn in dit laagseizoen. Ook is het park dan minder lang geopend.

Bestel Efteling-kaartjes voor de beste prijs.

  • Onderstaande prijs is gelijk geldig

  • Ontvang de E-tickets direct per mail

Laagste prijs:

44,-p/p•
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Je bespaart tot 14% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële Efteling-website.

Officiële website Efteling

€ 44,00

Je bespaart tot 14%
Prijs afhankelijk van gekozen datum

Tiqets

€ 44,00

Je bespaart: 14%
Prijs afhankelijk van gekozen datum

Advertentie

Te duur? Bespaar tot 50%!

Bekijk alle acties voor alternatieve uitjes.

Overige Efteling kortingen 2024

De getoonde prijzen hierboven betreffen kortingen op Efteling kaartjes die gelijk geldig zijn, zonder dat je er iets extra's voor moet doen.

. Naast deze kortingen biedt de Efteling soms ook spaaracties aan met bepaalde partners. Houdt hier wel rekening mee dat je de korting enkel ontvangt als je bijvoorbeeld spaart of ergens lid van bent. Bovendien is deze korting niet altijd de hoogste korting en geldt voor deze acties meestal ook extra voorwaarden.

Efteling korting bij ANWB

Helaas kun je bij de ANWB geen goedkope Efteling kaartjes meer kopen. Dit was in het verleden wel zo. De Efteling is echter gestopt met veel externe ticketshops. Zo is er ook voor ANWB-leden geen korting meer. We adviseren om tickets direct via de Efteling zelf te bestellen. Hier krijg je (zeker in het laagseizoen) de beste directe korting.

Efteling korting Kruidvat

Enkele jaren geleden krijg je bij Kruidvat korting op Efteling-kaartjes. Dat betrof destijds een actie voor de Winter Efteling. Deze actie is afgelopen jaar niet meer terug gekomen. We verwachten dat deze ook niet meer terug zal komen. Je kunt bij Kruidvat in 2024 dus geen goedkope Efteling kaartjes kopen.

Efteling korting bij AH (Albert Heijn)

De bekendste kortingsactie van de Efteling is de zogenoemde Albert Heijn actie. Tijdens enkele weken in het voorjaar kun je bij Albert Heijn sparen voor korting bij de Efteling. In 2024 is deze actie van 12/02 t/m 03/03/2024. De spaarperiode is dus maar enkele weken.

Je ontvangt in deze periode bij iedere € 5,- aan boodschappen een zegel. Vier zegels is een volle spaarkaart. Hierbij heb je twee opties:

  • Optie 1: een 'flexibel ticket' (zonder datum). Deze kost dan € 37,50 i.p.v. € 51,- (26% korting). Deze is geldig t/m 10 november 2024.
  • Optie 2: een 'laagseizoen ticket'. Deze is geldig op specifieke dagen. Deze kost € 30,50 i.p.v. € 44,- (30% korting).

Deze tickets kun je kopen via de website van Albert Heijn t/m 2 juni 2024. Daarna vervallen de spaarkaarten. Let op! We adviseren om bij de flexibele tickets niet te wachten tot het laatste moment. Volgens onze Efteling druktekalender is het de laatste weekenden van oktober en begin november extra druk omdat veel mensen nog de kaarten willen gebruiken.

Korting op eten & drinken

Daarnaast kun je ook nog Efteling-tegoed kopen voor bijv. eten/drinken en souvenirs. Voor 2024 kun je voor € 50,- (en twee zegels) een tegoed krijgen van € 56,75. Dat is een korting van omgerekend 13,5%. Kan interessant zijn, mits je ook daadwerkelijk minimaal € 56,- gaat uitgeven. Anders verlies je geld.

Korting op theatershow CARO

Tot slot kun je dit jaar ook met korting naar de theatershow CARO. Dit is een aparte voorstellen die 's avonds gegevens wordt in het Efteling theater. Hier krijg je maar liefst 51% korting op tickets. Je betaalt met een volle spaarkaart nog maar € 13,- per persoon i.p.v. € 26,50. Dit is een goede deal.