Je bent hier:Home>Efteling>Efteling Corona maatregelen

Efteling Corona-virus maatregelen

Een dagje Efteling ziet er in deze tijd iets anders eruit dan normaal. Zo is het nu verplicht om je Efteling-bezoek vooraf te reserveren. Je dient dus vooraf online kaartjes te kopen bij één van de officiële aanbieders. Bekijk hier een overzicht van officiële aanbieders en kortingen en bestel direct jouw Efteling-kaartjes.

Welke maatregelen gelden er in de Efteling?

Onderstaande informatie is als laatste bijgewerkt op: 05/06/2021.

  • Toegang: er kunnen maar een maximaal aantal bezoekers per dag het park bezoeken. Je kunt het park enkel bezoeken als ‘huishouden’. Groepen zijn (voor nu) niet toegestaan.
  • Kaartjes: kaartjes dien je vooraf online te kopen (bekijk hier diverse aanbieders en kortingen).
  • Reserveren: nadat je kaartjes gekocht hebt, moet je je bezoek reserveren via de website van de Efteling.
  • Attracties: de Efteling heeft het gehele park zo ingericht dat er overal 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Dit geldt dus ook voor de wachtrijen en in de attracties zelf. Bezoekers van een attracties worden verspreidt, zodat er altijd voldoende afstand per huishouden is.
  • Mondmasker: het is voor elke gast vanaf 13 jaar verplicht om een mondmasker te dragen in alle overdekte locaties in het park (bijvoorbeeld in de wachtrijen, horeca-voorzieningen en toiletten).
  • Extra hygiëne-maatregelen: overal in het park zijn er centrale desinfectie-punten. Ook wordt er extra schoongemaakt. Denk hierbij aan de beugels van de attracties.

Bezoek de Efteling-website voor alle actuele maatregelen en informatie. Ook heeft de Efteling een mooie video gemaakt met alle maatregelen.

Bestel Efteling kaartjes met korting

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.