Heb jij eerder bij Kruidvat Efteling kaartjes gekocht deze winter voor de Winter Efteling van 2021-2022 of een ander moment? Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze actie.

Bij Kruidvat liep er in het najaar van 2021 namelijk een bijzondere acties waar je voordelig Efteling kaartjes kon kopen voor de Winter Efteling. Echter hebben de corona-maatregelen ervoor gezorgd dat de Efteling in de winter moest sluiten, waardoor we de nodige vragen kregen over de geldigheid van de kaartjes.

Geldigheid Efteling kaartjes Kruidvat

De kaartjes waren oorspronkelijk enkel geldig tijdens de Winter Efteling van 2021/2022 De geldigheid van de Efteling kaartjes van Kruidvat is echter verlengd tot en met 25 maar 2022 (bron: Kruidvat). Daarbij is het wel verplicht om je kaartjes eerst te verzilveren en vervolgens een reservering te maken. Dit kun je hier doen op de officiële website van de Efteling.

We geven je wel een tip: wacht niet te lang met reserveren. Door de huidige corona-maatregelen worden maar een beperkt aantal mensen per dag toegelaten tot de Efteling. Daardoor kan het zijn dat het park al volgeboekt is op de dag dat je graag wilt gaan. Controleer daarom de beschikbaarheid op de Efteling website.

Extra Efteling kaartjes bestellen

Je kunt op de website van de Efteling ook extra kaartjes bestellen. De prijs voor een Efteling-kaartje varieert van dag tot dag. Ook dit kun je doen via de Efteling website.

De prijs is wel anders dan de actieprijs bij Kruidvat. Dit was een unieke (waarschijnlijk eenmalige) actie. De Efteling staat er namelijk om bekend om nauwelijks met prijsacties en kortingen te werken. De prijs op de officiële website is op dit moment de beste prijs.

Bekijk alle prijzen voor de Efteling

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.