Je bent hier:Home>Duinrell>Duinrell korting

Duinrell korting 2024

Op zoek naar Duinrell korting 2024? Op Parkplanner vergelijken we diverse aanbieders van Duinrell-kaartjes inclusief alle kortingen. Op deze manier zie je in één overzicht waar je de meeste kortingen voor je Duinrell-kaartjes kunt krijgen. Onderaan deze pagina vind je het complete overzicht.

Reguliere prijs (zonder korting) Duinrell- seizoen 2024

Duinrell hanteert verschillende prijzen. Allereerst heb je als daggast de keuze uit enkel een kaartje voor het attractiepark of een kaartje voor het attractiepark inclusief 2 uur toegang tot het Tikibad. Ten tweede verschillende de prijzen per dag. Dit zie je tegenwoordig bij bijna alle (Nederlandse) pretparken (waaronder De Efteling en Toverland).

Bij Duinrell is er overigens geen verschil tussen een prijs voor volwassenen of kinderen. Iedereen vanaf 3 jaar betaald dezelfde prijs (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis op vertoon van ID).

Dit zijn de (kassa)prijzen voor Duinrell

 • Entreeticket attractiepark: € 24,50,- per persoon
 • Entreeticket attractiepark + 2 uur toegang tot het Tikibad: € 39,50 per persoon

Bestel Duinrell kaartjes met korting:

Laagste prijs:

22,50p/p*
 • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang tot 21% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële Duinrell-website.

Zoek niet verder: dit is de aanbieder met de hoogste korting die je direct ontvangt t.o.v. kassaprijs.

Duinrell korting

Kortingsacties Duinrell 2024

Duinrell kent altijd diverse kortingsacties waarmee je aanzienlijk kunt besparen op kaartjes. Hieronder hebben we de diverse kortingen die momenteel geldig zijn voor Duinrell voor je op een rij gezet. Zo zie je in één oogopslag hoe je kunt besparen.

Goed om te weten: we vergelijken kortingen van alle grootste Europese parken, zodat jij altijd de laagste prijs betaald. Een overzicht van alle kortingen vind je hier.

Bestel Duinrell-kaartjes met de hoogste korting

 • Onderstaande korting is gelijk geldig

 • Ontvang de E-tickets direct per mail

 • Gegarandeerd altijd korting op kassaprijs

Laagste prijs:

22,50p/p*
 • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Ontvang tot 21% korting op de reguliere kassaprijs via de officiële Duinrell-website.

Andere prijzen en aanbieders:

Voor bepaalde tickets gelden voorwaarden of moet je spaarpunten hebben (zie website aanbieder)

Officiële website van Duinrell

€ 22,50

Je bespaart: tot 25%
Prijs excl. Tikibad - afhankelijk van gekozen dag

Advertentie

Te duur? Bespaar tot 50%!

Bekijk alle acties voor alternatieve uitjes.

Overige Duinrell kortingen 2024

De genoemde prijzen in het schema hierboven zijn direct geldig. Je hoeft voor deze korting niet te sparen of ergens lid van te zijn. Er bestaan echter wel nog andere ticket-aanbieders en acties voor Duinrell kaartjes, deze vind je hieronder.

Duinrell korting bij ANWB

Via de ANWB kon je in het verleden ook kaartjes kopen voor Duinrell met extra korting via de ANWB eropuit webshop. Deze korting geldt enkel voor ANWB leden. Op dit moment zijn er geen kortingen meer bij ANWB voor Duinrell.

Duinrell kaartjes met korting via Kruidvat

In het verleden bood Kruidvat ook kaartjes met korting aan voor Duinrell. Het ging hier vaak om het tweede kaartje gratis (50% korting). Deze actie-tickets waren echter maar beperkt geldig. Op dit moment zijn er geen kortingen voor Duinrell bij Kruidvat.

 

Korting bij HEMA

De HEMA heeft afgelopen jaar een ticket actie voor Duinrell. Hierbij krijg je een bepaalde korting op maximaal 4 entreetickets. Deze actie is echter maar beperkt geldig en de vouchers zijn maar op een beperkt aantal dagen beschikbaar. Check dus eerst of dit interessant voor je is.

Korting Postcodeloterij

De Nationale Postcode loterij geeft ieder jaar een voordeelagenda cadeau aan deelnemers. In deze agenda zitten diverse kortingsacties waaronder ook voor Duinrell. Je ontvangt hierbij € 4,- korting op de reguliere entreeprijs voor maximaal 4 personen. Deze korting is zeer beperkt in verhouding tot andere acties. Mocht er geen andere actie zijn, dan kan dit interessant zijn.

Spaar voor korting met ING rentepunten

Met ING rentepunten kun je een kortingsvoucher kopen voor Duinrell. Let op: deze actie is niet altijd een goede optie. De voucher is maar beperkt geldig en de korting geldt op de dure dagprijs. Soms krijg je dezelfde korting (of zelfs meer) via de Duinrell website zelf. Bovendien hoef je dan ook geen extra administratiekosten te betalen.

Extra tips bij het kopen van Duinrell kaartjes met korting

 • Let op de geldigheid van de kaartjes
  Voor alle Duinrell kaartjes geldt dat deze maar beperkt geldig zijn. In de meeste gevallen is dit t/m het einde van het zomerseizoen (begin november). Altijd goed op de datum letten!

 • Print de kaartjes of zet ze op je smartphone
  Alle kaartjes die je online besteld krijg je per e-mail toegestuurd. Je kunt deze kaartjes printen, maar dat hoeft niet. Je kunt ze ook laten scannen aan de entree van Duinrell. Zorg er wel voor dat je batterij voldoende opgeladen is en je scherm op maximale helderheid staat. Dan gaat het scannen sneller. TIP: zorg er voor dat de kaartjes minimaal op 2 telefoons staan, mocht er eentje niet werken dan kom je in ieder geval wel binnen.