Je bent hier:Home>Duinrell>Duinrell Corona maatregelen

Duinrell Corona-virus maatregelen

Duinrell is wederom geopend voor het publiek. Net als vorig jaar gelden er aangepaste maatregelen en richtlijnen waar iedereen zich aan moet houden. In onderstaand schema vind je hiervan een overzicht.

Welke maatregelen gelden er in Duinrell?

Onderstaande informatie is als laatste bijgewerkt op: 05/06/2021.

  • Toegang: er kunnen maar een maximaal aantal bezoekers per dag het park bezoeken. Voor het Tikibad werkt Duinrell met tijdsloten van ieder 2 uur. Bij het reserveren kies je daarom een gewenst tijdstip. Je kunt het park enkel bezoeken als ‘huishouden’. Groepen zijn (voor nu) niet toegestaan.
  • Kaartjes: kaartjes dien je vooraf online te kopen, dat kan via de Duinrell-website of via een andere officiële aanbieder (bekijk hier diverse aanbieders en kortingen). Voor het Tikibad moeten ook aparte kaartjes gekocht worden. Op dit moment zijn enkel kaartjes verkrijgbaar voor 2 uur Tikibad-toegang.
  • Reserveren: nadat je kaartjes gekocht hebt (bij Duinrell zelf of via een andere aanbieder), moet je je bezoek reserveren via de website. Heb je al een kaartje? Dan moet je ook via de website je bezoek reserveren. Je kunt niet ‘zomaar’ naar binnen!
  • Vervoer: we adviseren (net zoals het RIVM) om met de auto naar Duinrell te komen en NIET met het openbaar vervoer!
  • Bereid je bezoek voor: net zoals in heel Nederland gelden dezelfde richtlijnen van het RIVM: houdt 1,5 m afstand, nies/hoest in je ellebogen, was regelmatig je handen voor minimaal 20 seconden (met water en zeep) en blijf altijd thuis bij klachten.
  • Attracties: ook Duinrell heeft het gehele park zo ingericht dat er overal 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Dit geldt dus ook voor de wachtrijen en in de attracties zelf. Bezoekers van een attracties worden verspreidt, zodat er altijd voldoende afstand per huishouden is. Zo zijn niet alle attracties in Duinrell gelijk geopend maar werkt men met een ‘roulatie-systeem’.
  • Extra hygiëne-maatregelen: overal in het park zijn er centrale desinfectie-punten. Ook wordt er extra schoongemaakt. Denk hierbij aan de beugels van de attracties. Beugels die met de hand gecontroleerd moeten worden, worden nu met een speciale stok gecontroleerd.

Bezoek de Duinrell-website voor alle actuele maatregelen en informatie.

Bestel Duinrell kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.