Duinrell

Wassenaar | Zuid Holland

Je bent hier:Home/Duinrell

Duinrell is een park voor de hele familie. Naast het attractiepark staat Duinrell vooral bekend om het Tikibad en het grote vakantiepark.

Duinrell behoort tot de oudste attractieparken van Nederland (geopend in 1935) en is een echt familiepark. Het park biedt veel kinderattracties maar ook enkele achtbanen waarbij er één zelfs meerdere keren over de kop gaat (de Falcon). Ook de nodige waterattracties (zoals de spectaculaire waterbaan ‘Splash’) mogen niet ontbreken. Overigens is Duinrell niet echt een ’thema-park’ zoals de Efteling of Phantasialand.

Het bekendste onderdeel van Duinrell is het ‘Tikibad’. Dit is een subtropische zwemparadijs met maar liefst 21 glijbanen! Je kunt bij het kopen van je kaartjes dan ook kiezen tussen entree met of zonder toegang tot het Tikibad.

Ben je van plan Duinrell te bezoeken? Wij helpen je graag met plannen, lees bijvoorbeeld onze tips om drukte te vermijden (zoals onze druktekalender). Ook hebben we diverse kortingen voor Duinrell voor je op een rijtje gezet.

Wist je dat?

Duinrell heeft ook een grote camping en vakantiepark dat direct grenst aan het attractiepark. Bovendien ligt het park dicht bij het strand. Ideaal voor een mini-vakantie.

Bestel nu Duinrell kaartjes met korting

Laagste prijs:

25,-p/p*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag.

Je ontvangt nu geen korting op de reguliere kassaprijs bij Duinrell.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben en die je direct vandaag ontvangt.

Plan jouw Duinrell-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Duinrell

Over het algemeen is het in de zomermaanden (juli/augustus) en tijdens schoolvakantie het drukste in Duinrell. Dit komt mede doordat het park ook een groot vakantiepark en camping heeft.

In onze Duinrell-druktekalender kun je precies zien hoe druk het op een bepaalde dag is.

Goed nieuws! Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Duinrell.. Klik hier om tickets te kopen met korting. 

Het is altijd goedkoper om tickets te bestellen via Parkplanner dan aan de kassa bij het park!

Het attractiepark van Duinrell is dagelijks geopend vanaf 10:00. Het park sluit (afhankelijk van de dag) om 16:00, 17:00 of 18:00 uur. In de winter is het attractiepark gesloten.

Het Tikibad is over het algemeen het hele jaar door geopend van 10:00 – 20:00 of 22:00 uur.

Openingstijden kunnen afwijken (bijvoorbeeld bij bedrijfsevenementen), kijk altijd op de Officiële website van het park voor de actuele openingstijden.

Ja, de meeste attracties in het attractiepark zijn via een speciale ingang te bezoeken voor mensen met een beperking.

Daarnaast biedt het park ook de mogelijkheid om een rolstoel te huren bij de ingang.

De Efteling is het grootste park van Nederland en één van de grootste parken van Europa.

Of je alles kunt zien op één dag is mede afhankelijk met wie je het park bezoekt en wanneer je het park bezoekt.

Op drukke dagen (zeker in de zomer) met lange wachtrijen is het niet mogelijk om alle hoogtepunten van te kunnen zien. Gelukkig hebben we wel enkele tips voor je verzameld hoe je het maximale uit jouw Efteling-dag kunt halen.

Daarnaast ligt het er natuurlijk ook aan met wie je het park bezoekt. Als je de Efteling bezoekt met kleinere kinderen heb je vaak meer tijd nodig om alle attracties te bekijken en te beleven. Ook hier raden we aan om vooraf goed te kijken wat je wilt zien en onze tips te bekijken.

Advertentie

Bestel Duinrell kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.