Je bent hier:Home>Disneyland Parijs>Disneyland Parijs korting

Disneyland Parijs korting 2024

Op zoek naar Disneyland Parijs korting 2024? We hebben de diverse aanbieders van Disneyland kaartjes voor je op een rij gezet zodat jij niet meer het hele internet hoeft af te struinen. Je kunt namelijk flink besparen op de reguliere entreeprijs van Disneyland Parijs, net als bij andere parken.

Reguliere prijzen Disneyland 2024

Wat kost de entree van Disneyland Parijs 2024? Dat lijkt een eenvoudige vraag maar dat is het niet. Disneyland Parijs hanteert namelijk diverse prijzen. De prijs die je betaalt is afhankelijk van vier factoren:

  1. Ga je één dag of meerdere dagen? De meeste mensen bezoeken Disneyland drie dagen. Hoe meer dagen je boekt hoe goedkoper de prijs per dag wordt.
  2. Blijf je slapen of niet? Het goedkoopste is om Disneyland meerdere dagen te bezoeken inclusief hotel. Als je bij Disneyland zelf boekt inclusief Disney-hotel betaal je het laagste entreetarief.
  3. Wil je één park bezoeken of beide parken? Disneyland bestaat uit twee parken. Je kunt ervoor kiezen om één park te bezoeken of om een ‘hopper-ticket’ te kopen. Met een ‘hopper-ticket’ kun je opdezelfde dag beide parken bezoeken (en switchen zo vaak je wilt).
  4. Boek je een ticket voor een specifieke datum of een ticket zonder datum. Tickets zonder datum zijn het duurste. Als je een ticket koopt op datum is de prijs afhankelijk van de dag dat je wilt komen. Hoe rustiger de dag hoe goedkoper (zie ook onze druktekalender).

Kinderen t/m 2 jaar betalen geen entree. Het kindertarief geldt voor kinderen voor 3 t/m 11 jaar (identiteitsbewijs is vereist). Hieronder vind je enkele voorbeelden van de prijzen:

  • Swipe naar links om alle prijzen in de tabel te zien.

Soort ticket: Vanafprijs voor volwassenen Vanafprijs voor kinderen (3-11 jaar)
Ticket zonder datum – 1 park € 105,- € 97,-
Ticket zonder datum – 2 parken € 130,- € 122,-
Ticket op datum – 1 park € 64,- € 59,-
Hotelarrangement + 2 dagen entree (2 parken) / 1 nacht* € 106,- n.v.t.

*Voorbeeld berekening van arrangement voor Disney’s Hotel Santa Fé van 04/11/2024 t/m 05/11/2024 op basis van 2 volwassenen inclusief 2 dagen entree tot beide parken. Totale prijs € 425,- met twee volwassenen voor twee dagen park. Dit komt neer op € 106,- per dag per persoon.  Bereken zelf je prijs.

Laagste prijs:

62,-p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag en aantal dagen

Ontvang tot 47% korting op de hoogste kassaprijs via de officiële Disneyland-website.

Zoek niet verder: dit is de aanbieder met de hoogste korting die je direct ontvangt t.o.v. kassaprijs.

Disneyland korting

Disneyland Parijs korting

Ben je op zoek naar Disneyland Parijs korting voor 2024 (of later)? Zoals je in bovenstaande tabel kunt zien krijg je de meeste korting op de entreekaartjes van Disneyland als je een arrangement boekt inclusief hotel-overnachting via de website van Disneyland. Zeker in het laagseizoen en in de goedkopere hotels, betaal je naar verhouding het minst per dag.

Wil je echter losse kaartjes kopen voor Disneyland? Kies dan voor een ticket op datum. Je krijgt dan meestal een hoge korting op de duurste entreeprijs van € 105,- per volwassenen). Ook als je meerdere dagen boekt krijg je meer korting. Bekijk alle prijzen en kortingen hier.

Soms krijg je ook extra kortingen bij externe aanbieders van Disneyland kaartjes, zoals bij: Tiqets

Bestel Disneyland-kaartjes voor de beste prijs.

  • Onderstaande prijs is gelijk geldig

  • Ontvang de E-tickets direct per mail

Laagste prijs:

62,-p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag en aantal dagen

Ontvang tot 47% korting op de hoogste kassaprijs via de officiële Disneyland-website.

Alle prijzen en aanbieders:

Voor bepaalde tickets gelden voorwaarden of moet je spaarpunten hebben (zie website aanbieder)

Disneyland Paris website

€ 56,-

Je bespaart: tot 47%
Prijs afhankelijk van de gekozen dag.
Prijs is voorbeeld van 1 dag, 1 park.

Tiqets

€ 62,-

Je bespaart: tot 47%
Prijs afhankelijk van de gekozen dag.

Advertentie

Te duur? Bespaar tot 50%!

Bekijk alle acties voor alternatieve uitjes.