Disneyland Parijs

Marne-la-Vallée (in de buurt van Parijs) | Frankrijk

Je bent hier:Home/Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het populairste pretpark van Europa. Het is een meerdaagse bestemming die bestaat uit twee pretparken (Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park), een uitgaansgebied (Disney Village) en diverse Disney-hotels.

Disneyland Parijs biedt entertainment voor het hele gezin. Ontdek spectaculaire en beroemde gezinsattracties zoals ‘Big Thunder Mountain’ (mijntrein-achtbaan), Pirates of the Caribbean (bootjesrit), It’s a Small World (bootjesrit), Space Mountain (achtbaan) en Star Tours (simulator van Star Wars) in het Disneyland Park. In dit park staat ook het beroemde ‘Disneyland kasteel’ gebaseerd op de Disney film Doornroosje.

Naast het Disneyland Park vind je het ‘Walt Disney Studios’ park. Dit park is iets kleiner en bevat attracties die gebaseerd zijn op (nieuwe) Disney en Pixar films zoals ‘Ratatouille’, ‘Cars’ en de superhelden van Marvel.

De meeste mensen bezoeken de parken van Disneyland Parijs meerdere dagen. We adviseren een verblijfduur van 3 dagen. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de drukte. Wil je weten wanneer het druk is in Disneyland Parijs? Bekijk dan onze druktekalender. Ook hebben we verschillende aanbieders voor kaartjes vergeleken en alle kortingen voor je op een rij gezet. Zo koop jij jouw Disneyland Parijs kaartjes met maximale korting.

Wist je dat?

Losse entreekaartjes voor Disneyland Parijs zijn niet goedkoop. Hoe meer dagen je gaat, hoe goedkoper de prijs per dag. We adviseren dan ook kaartjes te kopen voor meerdere dagen. Boek je een verblijf voor Disneyland Parijs,? Dan is de entree voor beide pretparken inbegrepen.

Bestel nu Disneyland Parijs kaartjes met korting

Laagste prijs:

62,-p/volw.*
  • *Prijs is afhankelijk van gekozen dag en aantal dagen

Ontvang tot 47% korting op de hoogste kassaprijs via de officiële Disneyland-website.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben en die je direct vandaag ontvangt.

Plan jouw dag in Disneyland Parijs met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Disneyland Parijs

Disneyland Parijs bestaat uit twee pretparken (Disneyland park en het Walt Disney Studios park) en een groot uitgaansgebied (Disney Village). De meeste mensen bezoeken Disneyland drie dagen. Binnen deze drie dagen zou je genoeg tijd moeten hebben om alles te kunnen zien. Inclusief de vele shows en parades. Natuurlijk is dit ook erg afhankelijk van de drukte. In onze druktekalender kun je zien wanneer het druk is in de parken.

Op hele drukke dagen adviseren we om 4 dagen te boeken.

De parken in Disneyland Parijs kunnen behoorlijk druk zijn. Zeker tijdens de schoolvakanties in Frankrijk of de rest van Europa. Het Park trekt namelijk bezoekers uit heel Europa. In onze druktekalender kun je per dag zien wat de verwachte drukte is.

Je kunt flink besparen op de entreekaartjes van Disneyland Parijs. Wij hebben diverse aanbieders al voor je vergelijken en alle prijzen en kortingen voor je op een rij gezet. Deze vind je op deze pagina.

Disneyland Parijs bestaat uit twee parken. Deze zijn het hele jaar door geopend. Het Disneyland Park (grootste park) is geopend van 09:30 – 23:00 uur. Het Walt Disney Studios park is meestal geopend van 09:30 – 20:00 uur.

Let op de openingstijden kunnen per seizoen flink verschillen. Bekijk de officiële openingstijden op de website van Disneyland.

Zeker. Disneyland Parijs staat bekend om de zeer goede toegankelijkheid voor gasten met een lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Het hele park en de meeste attracties zijn bovendien zeer rolstoelvriendelijk. Voor meer informatie kun je terecht op de officiële website van Disneyland.

Advertentie

Bestel Disneyland kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.