Je bent hier:Home>Bobbejaanland>Bobbejaanland korting

Bobbejaanland korting 2024

Ben je op zoek naar Bobbejaanland korting 2024 en aanbiedingen? Er lopen op dit moment diverse kortingsacties voor Bobbejaanland tickets. Je kunt hiermee tot wel 50% korting krijgen op de reguliere ticketprijs. Bobbejaanland is namelijk een pretpark dat samenwerkt met veel ticket-aanbieders en websites waarbij je veel korting kunt scoren. Gelukkig hoef je zelf niet al deze websites en aanbieders na te lopen. Wij hebben op deze pagina alle Bobbejaanland aanbiedingen die momenteel geldig zijn voor je op een rijtje gezet zodat je vandaag tickets kunt kopen voor de laagste prijs.

Wat is de entreeprijs van Bobbejaanland in 2024?

De entreeprijs is bij Bobbejaanland afhankelijk van je lengte. De Bobbejaanland entreeprijzen van 2024 zijn:

  • Volwassenen (vanaf 1,40 meter): € 44,90
  • Kinderen (onder 1,40 meter): € 41,90

Voor groepen, mindervalide bezoekers en 60+ hanteert het park weer andere prijzen. Hieronder vind je een compleet overzicht van alle ticket-prijzen. Deze prijzen betreffen de reguliere kassaprijzen. Dat is de prijs die je betaald wanneer je een kaartje bij de kassa koopt.

Bestel Bobbejaanland tickets met korting:

Laagste prijs:

27,90p/volw.
  • Prijs is direct geldig

Ontvang 40% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Zoek niet verder: dit is de aanbieder met de hoogste korting die je direct ontvangt t.o.v. kassaprijs.

bobbejaanland-korting-2022

Kortingen Bobbejaanland 2024

Goed nieuws: er is altijd wel korting te vinden op Bobbejaanland tickets. Zo lopen er momenteel diverse kortingsacties waarmee je tot wel 50% korting kunt krijgen. In onderstaand schema zie je de goedkoopste aanbieder van dit moment helemaal bovenaan. Daaronder vind je alternatieve aanbieders.

Let op: voor sommige kortingen moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden. Zo is het vaak ook afhankelijk van de dag dat je Bobbejaanland wilt bezoeken. In tegenstelling tot andere zogenaamde kortingswebsites zijn deze kortingen 100% gecheckt en geldig.

Bestel Bobbejaanland tickets met de hoogste korting

  • Onderstaande korting is gelijk geldig

  • Ontvang de E-tickets direct per mail

  • Gegarandeerd altijd korting op kassaprijs

Laagste prijs:

27,90p/volw.
  • Prijs is direct geldig

Ontvang 40% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Alle Bobbejaanland kortingen 2024

Hieronder vind je alle prijzen en kortingen op Bobbejaanland tickets die nu en in het verleden zijn geweest. De kortingen die op dit moment geldig zijn, vind je in het schema hieronder. Klik op de 'bestel' knop om je Bobbejaanland kaartjes met korting te bestellen.

Tripper

€ 27,90

Je bespaart tot: 40%
Prijs is direct geldig

Dagtickets

€ 34,90

Je bespaart: 22%
Prijs geldt direct

bobbejaanland logo

Officiële website van Bobbejaanland

€ 44,90

Je bespaart tot: 0%
Prijs afhankelijk van gekozen dag

Advertentie

Te duur? Bespaar tot 50%!

Bekijk alle acties voor alternatieve uitjes.

Bobbejaanland korting via de officiële Bobbejaanland website

Als je Bobbejaanland tickets koopt via de officiële website van Bobbejaanland krijg je altijd al korting t.o.v. kassaprijs. De korting is echter afhankelijk van de dag dat je Bobbejaanland wilt bezoeken. Hoe eerder je een kaartje voor een specifieke dag koopt, hoe groter de korting. Daarnaast houdt het systeem ook rekening met de verwachte drukte. Zo krijg je op rustige dagen (in het laagseizoen) meer korting dan op drukke dagen (zoals de feestdagen en vakantiedagen).

Bobbejaanland tickets met korting via externe aanbieders

Als je korting op je Bobbejaanland tickets wilt, loont het om naast de Bobbejaanland website ook te kijken naar externe ticketaanbieders. Voorbeelden hiervan zijn Tiqets, Dagtickets en Deze (kortings)websites zijn officiële aanbieders van Bobbejaanland tickets en geven meestal direct een leuke korting. In tegenstelling tot de tickets van de officiële Bobbejaanland website, zijn deze meestal wel geldig op alle dagen. Is de korting die je krijgt op de website van Bobbejaanland niet hoog genoeg? Of wil je juist geen datum van te voren kiezen? Dan koop je het beste bij een van deze aanbieders.

Bobbejaanland tickets kopen via kortingwebsites (Social deal / Groupon)

Ook op diverse kortingwebsites zoals Social Deal, Groupon en Tripper vind je regelmatig Bobbejaanland kaartjes met korting. Meestal gaat het hier om meerdere kaartjes die je tegelijk moet kopen. Voordeel is dat je dan wel een aantrekkelijke korting krijgt. Let wel op de geldigheid van de kaartjes. Op dit soort korting-websites gelden meestal aanvullende voorwaarden. Zo kunnen de goedkope tickets enkel geldig zijn op bepaalde dagen en dien je meestal vooraf de kaartjes nog te verzilveren via de website van Bobbejaanland. Je dient hiervoor de codes van de vouchers in te voeren en alsnog een dag te kiezen. Meestal zijn er per dag maar een beperkt aantal tickets te verzilveren. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen tickets meer te koop zijn, maar dat Bobbejaanland maar een beperkt aantal tickets van de korting-website accepteert. Je dient dan een andere dag te kiezen.

Bobbejaanland korting Vakantieveilingen / Ticketveiling.nl

Als je een van de hoogste kortingen wilt ontvangen op Bobbejaanland tickets, dan loont het om te bieden op tickets via websites als Vakantieveilingen en Ticketveiling.nl. Regelmatig zijn er veilingen op Bobbejaanland tickets waar je kunt bieden op 2 of 4 kaartjes voor het park. Als je geluk hebt en er weinig andere bieders zijn kan je korting wel eens oplopen tot 50%. Een hogere korting is ook wel mogelijk maar onze ervaring is dat 50% nog wel haalbaar is. Bedenk je wel van te voren goed hoeveel je maximaal wilt uitgeven en vergelijk hierboven op deze pagina ook eerst welke andere kortingen er zijn. Het is natuurlijk vooral interessant om te gaan bieden wanneer je meer korting krijgt dan de andere aanbieders. Bekijk hier alle lopende veilingen op: Ticketveiling.nl en Vakantieveilingen.nl.

Bobbejaanland 1+1 gratis 2024

In het verleden zijn er diverse aanbieders geweest waar je het tweede Bobbejaanland ticket helemaal gratis krijgt. Meestal gaat het hierbij om spaaracties van winkelketens of speciale actieverpakkingen van producten. Je dient voor deze acties dus eerst iets te kopen voordat je korting krijgt. Meestal is het product dat je moet kopen echter goedkoper dan de prijs van het ticket waardoor je dus altijd geld verdient. De laatste jaren zien we deze acties echter nauwelijks meer terug. Zeker na de corona-crisis verwachten we dat deze acties ook niet snel meer terug zullen keren. Enkele voorbeelden van 1+1 gratis acties voor Bobbejaanland tickets zijn:

Bobbejaanland korting Bristol

Ook bij kledingwinkel Bristol kon je in het verleden een tweede gratis kaartje krijgen voor Bobbejaanland. Hiervoor moest je voor een minimaal bedrag producten kopen in de winkel. Je ontving dan een voucher die recht gaf op een gratis tweede kaartje. Ook deze actie is momenteel niet meer actief.

Bobbejaanland Lotus 2024

Bij de koekjes van Lotus kon je eerder sparen voor een gratis Bobbejaanland ticket. Je kreeg deze korting bij aanschaf van specifieke Lotus producten zoals Lotus Frangipane of Madeleine cakejes. Op de verpakking stond een unieke actiecode die je op de website van Bobbejaanland kunt gebruiken om het tweede kaartje gratis te krijgen. Deze actie heeft gelopen in 2017 maar is daarna niet meer teruggekeerd.

Bobbejaanland korting Kruidvat

Op zoek naar Bobbejaanland korting kruidvat? Kruidvat heeft diverse acties gehad met Bobbejaanland Tickets. Zo kon je met de Kruidvat Jouw Voordeel kaart, tegen inlevering van spaarpunten, tot wel 10 euro korting krijgen op Bobbejaanland tickets. Vaak was er wel maar een beperkt aantal tickets te koop. Daarnaast is 10 euro korting niet altijd de hoogst mogelijke korting. Er zijn kortingsacties waarmee je meer kunt besparen op je Bobbejaanland kaartjes.

Bobbejaanland korting abonnement

Soms biedt Bobbejaanland ook kortingen aan op een abonnement. Met een Bobbejaanland abonnement kun je een heel seizoen onbeperkt een bezoek brengen aan het park. Een Bobbejaanland abonnement is relatief goedkoop. Al na drie bezoeker is het goedkoper om een abonnement te kopen i.p.v. losse kaartjes. Bovendien ontvang je met je Bobbejaanland abonnement ook entree op andere attractieparken, dierentuinen en op eten/drinken in Bobbejaanland.

Wil je een abonnement met korting kopen? Houdt dan ons blog in de gaten. Bobbejaanland heeft meestal aan het begin van het seizoen een kortingsactie voor abonnementen. Ook hebben we in het verleden wel eens een actie gezien tijdens Black Friday waar je een Bobbejaanland abonnement kunt kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bobbejaanland korting Hema

Ook bij de Hema kun je korting krijgen op je Bobbejaanland tickets. Echter is deze actie al een hele tijd afgelopen. Hema verkoopt maar zeer beperkt nog tickets voor pretparken. Meestal gaat het dan ook om tijdelijke acties met tickets die maar een beperkte periode geldig zijn. Op dit moment is er dan ook geen korting meer te krijgen bij Bobbejaanland via Hema Tickets.