Bobbejaanland

Lichtaart | België

Je bent hier:Home/Bobbejaanland

Bobbejaanland is het ‘plezantste land’ van België en omstreken. Het is een echt familiepark met attracties voor groot en klein. Het park ligt dicht tegen de Nederlandse grens in Lichtaart bij Turnhout.

Bobbejaanland behoort tot de grootste attractieparken van België. Het park telt maar liefst acht achtbanen waaronder de in 2019 geopende ‘Fury’. Een achtbaan van maar liefst 43 meter hoog en een topsnelheid van 102 km/u. Daarnaast herbergt het park ook de ‘Sledge Hammer’ een gigantische schommelende gondel die een hoogte bereikt van 42 meter en daarmee een van de grootste van Europa is. Het park huisvest daarnaast ook een vijftal waterattracties en een breed scala aan attracties voor de gehele familie.

Wij helpen je graag met het plannen van je dagje uit naar Bobbejaanland. Als je niet te lang wilt wachten voor de attracties raden we je aan onze druktekalender te bekijken. Hierin kun je zien wat de verwachte drukte van dag tot dag is. Ook zijn er momenteel diverse kortingsacties voor Bobbejaanland. We hebben diverse acties voor je op een rij gezet zodat jij kaartjes kunt kopen tegen de allerlaagste prijs.

Wist je dat?

Bobbejaanland is opgericht door de Belgische (country)zanger Bobbejaan Schoepen (1925-2010). In 1961 bouwde hij op een groot stuk land een theaterzaal die later uitgebreid is met diverse attracties totdat het een compleet pretpark is geworden. Inmiddels is Bobbejaanland niet meer in handen van de familie Schoepen maar behoort tot dezelfde eigenaar als Slagharen en Moviepark Germany.

Bestel nu Bobbejaanland kaartjes met korting

Laagste prijs:

28,90p/volw.
  • Prijs is direct geldig

Ontvang 36% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Bobbejaanland-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Bobbejaanland

De drukte in Bobbejaanland verschilt van dag tot dag. Het drukste is het tijdens de Belgische en Nederlandse schoolvakanties en in de zomermaanden juli en augustus. Het park ligt namelijk in de buurt van de Nederlandse grens. In onze druktekalender  kun je exact zien hoe druk het is op een bepaalde dag.

Yes! Er zijn diverse kortingsacties op dit moment voor Bobbejaanland. Wij verzamelen alle kortingsacties van alle grote Europese pretparken zodat je direct kunt zien waar kaartjes het goedkoopste zijn. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Bobbejaanland is in 2022 geopend van 2 april 2022 t/m 6 november 2022. De openingstijden verschillen per dag. Over het algemeen is het park open van 10:00 tot 17:00 of 18:00 uur. Het park is op sommige dagen door de week echter gesloten. Alle tijden vind je op de officiële website.

Bobbejaanland is zeker geschikt voor mindervalide bezoekers. Meer info vind je op de officiële website.

Advertentie

Bestel Bobbejaanland kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.