Bellewaerde Park

Ieper| Belgïe

Je bent hier:Home/Bellewaerde

Bellewaerde Park in Ieper is een unieke combinatie van pretpark en dierenpark. Het park huisvest diverse spectaculaire attracties zoals achtbanen en wildwaterbanen. Daarnaast kom je oog in oog te staan met prachtige dieren zoals giraffen, zebra’s, tijgers en flamingo’s. Sinds 2021 is Bellewaerde uitgebreid met een prachtig waterpark.

Bellewaerde is een park voor het hele gezin. Zowel jonge als oudere kinderen zullen zich zeker vermaken in dit mooie park. Het is een groen park dat uniek is in zijn soort door de combinatie van attractie- en dierenpark. Zo kun je een heuse jungle bootvaart maken die langs echte dieren vaart! Ook aan de durfals is gedacht met spectaculaire achtbanen zoals de ‘boomerang’ en de familie-achtbanen: ‘Dawson Duel’, ‘Huracan’ en ‘Wakala’. Het park herbergt daarnaast ook twee prachtige wildwaterbanen waaronder een boomstam-baan en rapid river met ronde bootjes. Uiteraard biedt het park ook tal van kinderattracties en een zeer uitgebreid aanbod aan dieren.

Bij Parkplanner helpen we je met het plannen van je Bellewaerde dag. In onze druktekalender kun je zien wat de verwachte drukte is in het park. Hierbij is rekening gehouden met o.a. de (Belgische) schoolvakanties. Daarnaast hebben we (bijna) alle kortingen voor je verzameld die momenteel geldig zijn. Deze vind je hier. Zo kun je flink besparen op de entreetickets.

Wist je dat?

In 2021 heeft Bellewaerde een tweede park geopend, namelijk het Bellewaerde Aquapark. Dit gloednieuwe park biedt prachtige tropische zwembaden en de spectaculairste glijbanen. Je moet voor dit park losse kaartjes kopen.

Bestel nu Bellewaerde kaartjes met korting

Laagste prijs:

30,80p/volw.*
  • Prijs is direct geldig.

Ontvang 30% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben.

Plan jouw Bellewaerde-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Bellewaerde

De drukte in Bellewaerde Park verschilt van dag tot dag. Het drukste is het tijdens de Belgische schoolvakanties en in de zomermaanden juli en augustus. In onze Bellewaerde-druktekalender  kun je exact zien hoe druk het is op een bepaalde dag.

Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Bellewaerde Park. Wij verzamelen alle kortingsacties van alle grote Europese pretparken zodat je direct kunt zien waar kaartjes het goedkoopste zijn. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Bellewaerde Park is  geopend van 2 april 2022 t/m 6 november 2022. De openingstijden verschillen per dag. Over het algemeen is het park open van 10:00 tot 17:00 of 18:00 uur. Let op! In het laagseizoen is het park door de week soms gesloten. Check altijd de openingstijden op de officiële website.

Bellewaerde Park is zeker geschikt voor mindervalide bezoekers. Meer info vind je op de officiële website.

 

Advertentie

Bestel Bellewaerde kaartjes met kortingsgarantie!

Wij hebben alle prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.