Avonturenpark Hellendoorn

Hellendoorn | Overijssel

Je bent hier:Home/Avonturenpark Hellendoorn

Ga je mee op avontuur in Hellendoorn? Ontdek leuke en spannende attracties voor de hele familie, inclusief de allerkleinste.

Avonturenpark Hellendoorn in het Overijsselse dorp ‘Hellendoorn’ behoort tot de oudste attractieparken van Nederland. Het centrale thema in het park is ‘avontuur’. Dit is terug te zien in de vele attracties in jungle en piratenthema.

Hellendoorn richt zich met name op familie met kinderen t/m 12 jaar. Het park heeft een zeer divers aanbod van attracties voor de allerkleinste met o.a. draaimolens, rondvaarten en speeltuinen). Echter is er voor de iets oudere kinderen ook genoeg te beleven. Zo vind je er twee wildwaterbanen (waarvan één tot de langste van Nederland behoort), een spectaculaire (vernieuwde) achtbaan met looping en kurkentrekker (Balagos) en zelfs een indoor-achtbaan (Rioolrat).

Bij Parkplanner helpen we je met het plannen van je Hellendoorn-dagje. Bekijk de verwachte drukte in het park in onze druktekalender of koop kaartjes met de hoogste korting in onze kaartjes-vergelijker.

Wist je dat?

Zodra het weer het toelaat kun je in avonturenpark Hellendoorn ook glijden van maar liefst 11 spectaculaire waterglijbanen in slidepark ‘Aquaventura’! Vergeet dus niet je zwembroek mee te nemen.

Bestel nu Avonturenpark Hellendoorn kaartjes met korting

Laagste prijs:

19,95p/volw.
  • Prijs is afhankelijk van de gekozen dag.

Ontvang 34% korting op de reguliere kassaprijs via Tripper.

Zoek niet verder: dit is de laagste prijs die we voor je gevonden hebben en die je direct vandaag ontvangt.

Plan jouw Avonturenpark Hellendoorn-dag met Parkplanner!

Veelgestelde vragen over Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een redelijk klein attractiepark. Niet enkel qua grootte maar vooral ook qua bezoekers. Verwacht geen extreme wachttijden zoals in grote parken als de Efteling of Toverland. Hiermee is het een ideaal park voor gezinnen met wat kleinere kinderen die liever niet naar hele drukke en grote parken gaan.

Als je een drukke periode moet aanwijzen dan is dit met name in de zomermaanden (juli/augustus) en tijdens schoolvakanties. In onze Hellendoorn-druktekalender kun je precies zien hoe druk het op een bepaalde dag is.

Goed nieuws! Er lopen momenteel verschillende kortingsacties voor Avonturenpark Hellendoorn. Klik hier om tickets te kopen met korting.

Het is altijd goedkoper om tickets te bestellen via Parkplanner dan aan de kassa bij het park!

Avonturenpark Hellendoorn is niet elke dag geopend (behalve in de zomermaanden juli en augustus). In het voor- en najaar is het park vooral in de weekenden open.

De openingstijden verschillen tussen 10:00 – 17:00 uur of 10:30 – 17:30 uur.

Kijk op de website van Avonturenpark Hellendoorn voor de actuele openingstijden.

Ja, de meeste attracties in het attractiepark zijn via een speciale ingang te bezoeken voor mensen met een beperking.

Daarnaast biedt het park ook de mogelijkheid om een rolstoel te huren bij de ingang.

Advertentie

Bestel Hellendoorn kaartjes met onze kortingsgarantie!

Wij hebben de prijzen en kortingen voor je vergeleken. Koop nu tickets via Parkplanner en bespaar.